search

Malavit Lotiune Naturala 30 ml - Damar General Trading

55,23 lei
Pret cu TVA inclus
Puternica actiune antiseptica si antibacteriana, cu un puternic efect antiviral, antifungic, analgezic, antiedematos si dezodorizant, eficient in toate cazurile ce tin de procesele inflamatorii acute, traumatisme, leziuni minore, entorse, fracturi, intepaturi de insecte, in arsuri si degeraturi.


account_circleTrimite unui prieten
Malavit Lotiune Naturala 30 ml - Damar General Trading

Malavit Lotiune Naturala 30 ml - Damar General Trading

Puternica actiune antiseptica si antibacteriana, cu un puternic efect antiviral, antifungic, analgezic, antiedematos si dezodorizant, eficient in toate cazurile ce tin de procesele inflamatorii acute, traumatisme, leziuni minore, entorse, fracturi, intepaturi de insecte, in arsuri si degeraturi.

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

help_outlineIntrebati despre acest produs
Malavit Lotiune Naturala 30 ml - Damar General Trading

Malavit Lotiune Naturala 30 ml - Damar General Trading

Puternica actiune antiseptica si antibacteriana, cu un puternic efect antiviral, antifungic, analgezic, antiedematos si dezodorizant, eficient in toate cazurile ce tin de procesele inflamatorii acute, traumatisme, leziuni minore, entorse, fracturi, intepaturi de insecte, in arsuri si degeraturi.

Accept politicile de confidentialitate neconditionat  

DORESC SA FIU SUNAT/A PENTRU PLASARE COMANDA
 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 14 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

PRODUS NOTIFICAT (APROBAT) VU NR.51449/2009
MALAVIT este un preparat natural cu o gama larga de aplicare. MALAVIT este o lotiune pentru uz extern, inclusiv pentru mucoasele organelor ORL si ale organelor genitale. Acest preparat are o puternica actiune antiseptica si antibacteriana – practic asupra tuturor tipurilor de infectii aerobe si anaerobe – cu un puternic efect antiviral, antifungic, analgezic, antiedematos si dezodorizant.
Deasemeni, s-a dovedit practic ca MALAVIT este un remediu extrem de eficient in toate cazurile ce tin de procesele inflamatorii acute, traumatisme, leziuni minore, entorse, fracturi, intepaturi de insecte (gaze, viespi, tantari, capuse, serpi, paienjeni), in arsuri si degeraturi. Performantele din medicina integrativa, cibernetica si holistica, din farmacologie si homeopatie imbinate cu calitatile unice ale plantelor terapeutice din regiunea Altai (Siberia de Sud), regiune ecologic pura cu o flora specifica, s-au sintetizat in acest produs unic.
MALAVIT, produs natural al medicinei integrative si cibernetice, dispune de un program propriu de activare a sanatatii. Este un preparat cu componente minerale si naturale, unic in felul sau, cu proprietati de autoreglare si autoadaptare. O tehnologie originala transgreseaza structura componentelor incipiente – apa ionizata, saruri minerale, extracte si infuzii de plante, radacini si rasini – creand structuri stabile de clusteri (grupuri). Rezulta astfel o matrice a sanatatii intr-o proportie de aur (cunoscuta si ca proportie divina) cu o simetrie spatiala spiralata pe mai multe niveluri. Aceasta face ca ingredientele primare sa se combine la un nivel nou cu o organizare superioara a materiei si a schimbului de informatii.
Tehnologia MALAVIT reprezinta un nivel calitativ nou de abordare, un pionerat in crearea unor preparate naturale eficiente pentru terapie si profilaxie ale secolului XXI.
COMPOZITIE:
In compozitia sa intra 37 de plante, minerale si alti compusi biologic activi, cum ar fi:
Compusi activi ai cuprului: Avicena, Galen, Aristotel au mentionat cuprul ca un remediu medical eficient intr-o serie de afectiuni. Cuprul ajuta corpul nostru sa absoarba si sa foloseasca fierul ca sa sintetizeze hemoglobina. El mai joaca un rol in mentinerea integritatii mielinei, substanta grasa care constituie invelisul unor nervi.  Cuprul este necesar pentru sensibilitatea gustului, pentru maturatia colagenului (o componenta a tesutului conjunctiv, a oaselor, cartilagiilor si a pielii), pentru formarea elastinei, a proteinelor care formeaza anumite tesuturi si la dezvoltarea oaselor. Este de asemenea o importanta parte a unui numar de enzime necesare pentru producerea energiei, oxidarea acizilor grasi, formarea melaninei, a pigmentilor pielii. Cuprul joaca un rol important si in sistemul imunitar. El este de fapt un component esential al superoxizid dismutazei (SOD), un antioxidant produs de corp pentru a combate radicalii liberi. Medicamentele care contin complecsi de cupru s-au dovedit eficiente in combaterea multor boli cu procese inflamatorii, din care fac parte artrita reumatoida, osteoartrita, spondilita anchilozanta, febra reumatica si sciatica. Medicamentele cu continut de cupru se utilizeaza de asemenea in tratamentul ulcerelor, convulsiilor, coreii (boala sau sindrom al sistemului nervos central, caracterizat prin miscari involuntare cu caracter segmentar, aritmice, rapide, dezordonate, lipsite de finalitate), cancerului si diabetului.
Compusi activi ai argintului: virtutile terapeutice si dezinfectante ale argintului erau cunoscute inca din antichitate, el fiind foarte apreciat in Egiptul antic si Babilon, Grecia, Roma, Macedonia si Fenicia antica pentru prevenirea si tratarea diferitelor infectii. Hipocrate, „parintele medicinii”, considera argintul deosebit de benefic in tratarea ranilor deschise, problemelor de inima, dar aprecia si calitatile sale de purificare a sangelui si de dezinfectant general. La randul sau, celebrul medic si alchimist Paracelsus il utiliza ca ingredient secret in remediile contra infectiilor. Mai tarziu a fost descoperita utilitatea sa in tratarea holerei, epilepsiei si vindecarea sifilisului.
In anul 1893 s-a descoperit proprietatea cuprului si a argintului de a distruge, in contact cu apa, microorganismele din acest lichid. Prezenta ionilor de argint faciliteaza atat regenerarea tesuturilor traumatizate, cat si distrugerea celulelor imbatranite si cancerigene si duce la restabilirea organismului in procesele inflamatorii. A fost evidentiata actiunea stimulatoare a argintului in procesul de formare a sangelui. in prezent, argintul este considerat un oligoelement necesar pentru functionarea corecta a organismului, un remediu puternic de reglare a imunitatii, care inhiba si chiar distruge bacterii si virusii patogeni. In timp ce un antibiotic farmaceutic conventional este eficient impotriva a sase sau sapte tipuri de germeni si total ineficient contra virusurilor, generand cel mai adesea efecte secundare nedorite, argintul este letal pentru mai mult de 650 de tipuri de bacterii, virusuri, fungi si paraziti, fara a fi toxic
insa pentru organismul uman.
Mineralul Malachit (formula chimica CuCO3Cu(OH)2). De culoare verde intens sau verde deschis, mineralul malachit este eficient in modularea si fortificarea sistemului imunitar uman. in medicina traditionala, este esential in terapiile afectiunilor articulatiilor, ale coloanei vertebrale si ale intregului sistem osos. La fel ca in cazul ionilor de argint si cupru, mineralul malachit se aplica in terapiile afectiunilor dermatologice si ginecologice;
Acizi organici, inclusiv acid lactic;
Extract purificat de rasina Mumie: rasina Mumie se gaseste in locuri greu accesibile omului: grote, pesteri, stanci din zona Podisului Tibet si Pamir, colectata de la inaltimi de peste 2000-5000 de metri. in compozitia sa intra un intreg complex de la 25 pana la 40 de substante organice si minerale: produsele de descompunere a compusilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, oxalic, aminoacizi: fenilalanina, alanina, arginina, acid glutamic, acid aspartic, glicina, lizina, metionina, serina, tirozina, valina) si alti acizi, terpenoide, steroizi, vitamine din grupa B si P, fragmente de molecule polifenolice si alti compusi), si de asemenea macro- si microelemente (calciu, magneziu, siliciu, aluminiu, fier, mangan, seleniu, nichel, vanadiu, bariu, molibden, cadmiu, cupru, zinc, iod, bismut, crom, fosfor, cobalt, bor, strontiu, beriliu, zirconiu, titan, argint, galiu) si miere. Marele medic Marc Gerson afirma ca pentru a trai, organismul uman are nevoie de 50 de microelemente, ori toate acestea se regasesc in rasina Mumie, care este recunoscuta ca un tonic puternic care actioneaza multilateral in tratarea multor afectiuni si asupra intregului organism.
Fiecare din elementele componente actioneaza asupra proceselor metabolice corespunzatoare ale organismului, activeaza procesele regeneratoare ale tuturor tesuturilor, au actiune antitoxica (elimina reziduurile toxice din organism), antiinflamatoare, cresc imunitatea si rezistenta corpului, restabilesc functiile scazute ale nervilor periferici si ale centrilor de analiza ai creierului, participa la biosinteza ADN-ului celular, grabind diviziunea si marirea numarului celulelor. Mai mult de jumatate din elementele existente in tabelul lui Mendeleev se gasesc in rasina Mumie.
Administrarea sistematica a acestei rasine face sa sporeasca numarul si forta limfocitelor T si a limfocitelor B, arsenalul de elita al sistemului imunitar. in medicina traditionala, rasina Mumie actioneaza direct, stimuland procesele de vindecare si cicatrizare, totodata influentand curatarea rapida a ranii de microbi si bacterii, inhiband evolutia proce- selor inflamatorii, actioneaza cu succes in vindecarea ranilor (a celor purulente), accelerand procesul de epitelizare si scurtand la jumatate timpul necesar regenerarii pielii. Rasina Mumie are efecte pozitive asupra regenerarii oaselor si vindecarii diferitelor rani, are proprietati curative in vindecarea ranilor provocate de arsuri in diferite stadii, stimuleaza procesul de regenerare a tesutului osos, in cazul fracturilor, si scurteaza perioada necesara vindecarii.
Rasina naturala si rasini de cedru siberian: aceste rasini sunt foarte eficiente in cicatrizarea si vindecarea ranilor si pentru regenerarea la nivelul celular, influenteaza pozitiv functia de aparare a celulelor la nivel molecular, intensifica circulatia sanguina periferica, favorizeaza alimentatia tesuturilor cu oxigen. in medicina traditionala, se administreaza in tratamentul mai multor afectiuni dermatologice. Au proprietati antiseptice, detoxifiante si tonice;
- Muguri de mesteacan: printre proprietatile terapeutice de mare importanta ale mesteacanului se numara cele antiseptice, antimicrobiene si antibacteriostatice (mai ales asupra bacteriilor Escherichia coli si a stafilococului auriu). Mugurii de mesteacan au proprietati antibiotice. Se administreaza ca adjuvant in rinofaringite repetate la copii, cu episoade bronhopulmonare recidivante, dupa tratamente cu antibiotice, astenia convalescentei, in decalcifiere la tineri, carii dentare, rahitism, consolidarea fracturilor. Intensifica procesul de vindecare a ranilor, este un excelent analgezic local, antiinflamator, antibiotic natural. In medicina traditionala, se administreaza in cazuri de eczeme, reumatism, guta, dureri articulare, escare, taieturi, rani si arsuri recalcitrante, rani purulente, acnee si infectii fungice;
Muguri de pin: mugurii de pin contin uleiuri volatile cu proprietati antiseptice, antiinflamatorii si expectorante: tanin – reduce durerea si iritatiile; alcool si rezine – efect balsamic in tuse, bronsite si in alte afectiuni ale cailor respiratorii. Au proprietati antiinflamatorii, antiseptice ale cailor respiratorii si urinare. in medicina traditionala, mugurii de pin sunt un agent cicatrizant atat in cistite, pielite si uretrite, cat si in tuse, traheite, bronsite si gripa. Mugurii de pin au si un continut apreciabil de acid ascorbic (vitamina C). Au actiune antimicotica, antiinflamatoare, dezinfectanta;
Scoarta de stejar: substantele fitoncide continute in scoarta stejarului distrug microorganismele patogene asfel incat scoarta de stejar este folosita adesea in bolile infectioase. De asemenea, scoarta de stejar contine hidrati de carbon, amidon, proteine, pectine, cuartit, levurin, tanin. Scoarta de stejar are efect antiinflamator, antiseptic si antiparazitar. in uz extern, scoarta de stejar se aplica in gingivite, stomatite, angine, inflamarea mucoasei laringelui si faringelui, pentru fortificarea gingiilor. Scoarta de stejar se poate aplica sub forma de cataplasme in hemoroizi si arsuri de diverse grade. De asemenea, se poate aplica pe rani, taieturi, inflamatii ale pielii si leziuni insotite de secretii abundente. in medicina traditionala, opreste hemoragiile externe, avand rezultate apreciabile. Scoarta de stejar ajuta la combaterea transpiratiei excesive a picioarelor. In medicina traditionala, este eficienta in inflamatiile sistemului genito-urinar (sub forma de spalaturi), precum si in infectiile cu tricomonas.
EXTRACTE DE PLANTE SI RADACINI DIN REGIUNEA ALTAI:
Bujor (specia Paeonia anomala – lat.): cu efect sedativ, antiedematos (combate edemele) si antitumoral, in medicina naturista, se administreaza in cazuri de reumatism si guta, in afectiuni dermatologice purulente, in afectiuni ginecologice;
Coada-soricelului (lat. Achillea millefolium): planta si in special florile contin uleiul volatil care include azulene (camazulena), camfor, alfa si beta pinen, borneol, eugenol, sabinen, limonen si altele. Planta mai contine taninuri, flavonoide, principii amare, glucide, proteine, sitosterol, substante minerale. Coada soricelului are proprietati stomahice, astrin- gente, tonice amare, antiinflamatoare, cicatrizante, antiseptice, antispastice, calmante. Camazulena, camforul, eugenolul, cvercitina si di- verse alte substante au un efect sinergic care contribuie la diminuarea inflamatiei si calmarea durerii. Terpineolul, taninurile si cineolul exercita efecte antiseptice. Folosita in uz extern, planta este recomandata, in medicina naturista, in tratamentul afectiunilor din sfera genitala la femei, in inflamatiile cronice ale anexelor precum si pentru calmarea durerilor menstruale datorate spasmelor musculaturii uterine. Preparatele din coada soricelului sunt deosebit de valoroase in tratamentul suplimentar al plagilor, inclusiv a arsurilor. Este indicata, in medicina naturista, in arsuri, plagi purulente, eczeme zemuinde, ulcere varicoase,
contuzii, ulceratii, abcese dentare;
Salvie (lat. Salvia officinalis): de mii de ani, salvia este considerata „iarba sfanta” la greci, si „simbolul sanatatii”, la orientali. Pentru ro- mani devenise un panaceu universal, care vindeca toate bolile umane sau planta celor 1.000 de virtuti terapeutice.  De altfel, denumirea spe- ciei deriva de la cuvantul latin „salvare” – a salva, a vindeca, avand multiple intrebuintari terapeutice. Putine plante medicinale sintetizeaza in frunze o diversitate atat de mare de compusi organici, cu insusiri bioactive asa cum se constata la savie. in afara uleiului eteric, frunzele contin si alti compusi organici care diversifica si maresc valoarea terapeutica (taninuri, saponine, gume, mucilagii, flavonoide, acid rosmarinic, camfor, vitamine (B1, C, PP) si principii amare (picrosalvina). In tratamentul extern, are efecte cicatrizante, vulnerare, astringente, antiseptice, emoliente si calmante. in medicina naturista, intervine in bronsite cronice, astm bronsic, angina, catar pulmonar, expectoratii, tuse, laringite, amigdalite si stari de slabiciune care insotesc alte boli de piept. Administrata extern, in medicina naturista, planta este indicata in abcese dentare cu puroi, aftoze bucale, gingivite sangerande, paradontoze, afte si ulceratii bucale, stomatite, amigdalite si faringite, in rani sangerande sau purulente, ulceratii ale pielii, hemoroizi, acnee, seboreea fetei, dezumflarea nasului, intarirea vederii si a auzului, transpiratii excesive la maini si picioare, varice, intepaturi de insecte;
Siminoc (lat. Helichrysum arenarium): planta este bogata in: substante amare, taninuri, flavonoizi, saponozide, apigenina, astragalina,coloranti, cvercetrol, hamferol, glicozide, ulei volatil, saruri minerale. Are efect antiinflamator, bactericid si tonic, ajuta la blocarea sangerarilor in afectiuni ginecologice;
Menta (lat. Mentha piperita): frunzele de menta contin o cantitate mare de uleiuri volatile, substante polifenolice, taninuri, flavonoizi si principii amare. Frunzele de menta contin 2,5% ulei volatil (mentol), ceea ce ii confera acestei plante proprietati antibacteriene. Mentolul aplicat local are efect antiseptic, analgezic si decongestionant al cailor repiratorii. De asemenea, menta are proprietati antiseptice, astringente, depurative si calmante. Uleiul de menta are proprietati antispastice, analgezice si antibacteriene. in medicina naturista, menta este benefica in tratamentul durerilor reumatice, in prurit si intepaturi de insecte;
Galbenele (lat. Calendula officinalis): galbenelele contin uleiuri eterice, saponine, rasini, substante amare. Alifia de galbenele preparata din florile, frunzele si tulpinile proaspete este recomandata ca tratament suplimentar pentru nodulii ce apar la san, sau chiar pentru unele forme de cancer uterin, in varice si ulcer varicos. in uz extern, ca spalaturi sau sub forma de alifie, in medicina naturista, galbenelele sunt utile in urmatoarele afectiuni si boli: dureri dupa amputari ale membrelor, rani recalcitrante (ulceratii, plagi purulente), varice si ulcer varicos, cicatrici dureroase, ulceratii in general, eczeme, noduli la san, furunculoza, degeraturi, inflamatia venelor, tulburari menstruale, menopauza, hemoroizi, arsuri, acnee, hematoame, dismenoree, candidoze, faringite, stomatite, gingivite, panaritiu etc. Galbenelele au efect cicatrizant, stimuleaza circulatia sangelui la nivelul tesuturilor, au efect calmant local, antispastic, antiinflamator, bacteriostatic, imunostimulator, tonic uterin, antiviral, antitumoral si hidratant;
Musetel (lat. Matricaria chamomilla): florile de musetel contin ulei volatil, care datorita unui principiu numit azulen si a unui glicozid de natura flavonica (apigenina) au proprietati antispasmodice, anestetice, dezinfectante si antiinflamatorii. Datorita proprietatilor antiseptice, analgezice si antiinflamatoare, musetelul se foloseste extern sub forma de cataplasme, clisme, gargara si bai in diferite afectiuni. Calmeaza tenurile inrosite si iritate. Pentru uz extern, musetelul are o actiune cicatrizanta, epitelizanta, antiseptica, emolienta, dezinfectanta, bacteriostatica, fungicida, are un rol de dezinfectant urinar, antiinflamator, in medicina naturista, se administreaza in cazuri de rani cu puroi, rani infectate, arsuri, hemoroizi, dureri de gat, diferitele ulceratii ale pielii, abcese dentare, conjunctivita, sinuzita, stari alergice, furunculoza, hemoroizi, dismenoree, leucoree, parodontoze, unele eczeme zemuinde, afectiuni inflamatorii bacteriene sau nebacteriene ale pielii;
Obligeana (lat. Acorus calamus): radacina de obligeana contine un ulei volatil placut mirositor si un principiu amar (acorina), datorita carora are proprietati tonic aperitive, eupeptic-amare, antispastice gastrointestinale, sedative, analgezice. in uz extern, in medicina naturista, obligeana este eficienta in tratamentul ranilor purulente si al ulceratiilor recalcitrante, in afectiuni ginecologice si ale cavitatii bucale;
Cimbrisor (lat. Thymus serpillum): in uz extern, in medicina naturista, cimbrisorul este benefic in rani si ulceratii tegumentare, rinite cronice, reumatism, crampe abdominale, stomacale si menstruale, spasme ale organelor pelviene (genitale). Are efect antiseptic, fungicid, antibacterian, se recomanda ca adjuvant in reumatism, guta, plagi purulente, afectiuni dermatologice.
Mentionam ca MALAVIT este o lotiune care nu contine nici un fel de conservanti sau coloranti si este preparata pe baza de apa extrasa de la mai multe izvoare minerale cu efect curativ.
Marca si know-how-ul tehnologiei MALAVIT sunt protejate de legile specifice in vigoare ale Federatiei Ruse. In anii 2000-2009 la targurile, saloanele si expozitiile internationale de Inventii, Investigatii si Inovatie din Geneva (Salonul International al Inventiilor din Geneva), Bruxelles (Salonul Mondial de Inventii, Investigatii si Inovatie Industriala EUREKA), Moscova (Salonul de inovatie de la Moscova), Paris (Salonul International al Inventicii), Sofia, Dubai, Nuremberg (Targul de Inventii de la Nuremberg), Astana, Barnaul, Novosibirsk, atat lotiunea MALAVIT, cat si know-how-ul MALAVIT, au primit 60 de medalii, dintre care 41 de aur.
Autorul preparatului este medicul primar Victor Mironovici Dvornikov, doctor in biologie, profesor, laureat al Premiului Ludovic Nobel (2006), Inventator de Elita al Federatiei Ruse, academician al Academiei Ruse de Stiinte Naturale si a mai multor Academii din Rusia si Europa.
CALITALITATILE  TERAPEUTICE EXTRAORDINARE ALE MALAVIT-ULUI.
Preparatul MALAVIT actioneaza holistic si armonizator asupra organismului prin tesuturile pielii, tesuturile mucoase, punctele biologic active si terminatiile nervoase.
Cercetarile clinice ale preparatului MALAVIT au fost efectuate in institutiile academice stiintifice si de tratament din Moscova, Sankt-Petersburg, Ecaterinburg, Omsk, Tomsk, Novosibirsk, Barnaul, Belocuriha, Vladivostok.
Pentru cercetarea calitatilor antiseptice si antivirale ale preparatului au fost folosite tulpinile test, in primul rand, ale microorganismelor rezistente la anitibiotice. S-a demonstrat ca chiar si diluarea de zece ori a preparatului (concentratia de 10%) inhiba dezvoltarea bacteriilor patogene, precum:
Bacilul piocianic (lat. Pseudomonas aeruginosa): o bacterie gram negativa, care poate coloniza ocazional pielea, urechea externa, tractul respirator superior sau intestinul gros la persoanele sanatoase; mai frecvent apare la pacientii cu o boala severa, cu imunitate compromisa sau care au primit anterior antibioterapie, ori au fost internati intr-o unitate spitaliceasca;
Escherichia coli sau bacilul E.coli este o bacterie gram negativa care se gaseste in mod curent la nivelul tractului digestiv inferior si se propaga cu usurinta la nivelul tractului urinar. Escherichia coli este sinonim cu colibacil si este responsabil de diaree infantila, de infectii intestinale, urinare si biliare;
Corynebacterium diphtheriae este agentul etiologic al difteriei.  Este o bacterie neflagelata, gram-pozitiva, avand forma de ace cu gamalie. Ea produce toxina difterica care cauzeza difteria – o boala infectioasa grava a cailor respiratorii;
Stafilococul auriu (lat. Staphylococcus aureus) este o bacterie patogena din genul Staphylococcus, care poate produce infectii supurative sau septicemii la om si animale. Formele de manifestare ale acestor infectii sunt variate: impetigo, piodermite, stafilodermii, osteomielita, furunculoza, pneumonie stafilococica, conjunctivita infectioasa s.a.;
Streptococii de grup A (lat. Streptococcus pyogenes): streptococii din grupul A sunt bacterii gram pozitive si sunt responsabile de majoritatea infectiilor streptococice umane. Streptococii din grupul A contin trei populatii de germeni:
– cea care infecteaza faringele, fiind factorul cel mai important de aparitie a faringitei, dar si pielea si care determina reumatismul articular acut;
– tulpini faringiene care determina glomerulonefrita acuta;
– tulpini cu tropism pentru piele, dar pot fi izolate si de la nivelul faringelui, care pot determina glomerulonefrita acuta. Cele mai obisnuite infectii cu streptococ grupa A la om se gasesc la nivelul faringelui si al pielii. Cantitativ, infectiile respiratorii superioare includ faringitele, scarlatina si amigdalitele, reprezentand forma cea mai importanta a infectiei cu streptococ grup A;
- Streptococii de grup B: streptococii de grup B, reprezinta principala cauza de sespsis si meningita la nou-nascuti. De asemenea, ei pot cauza la femei febra perinatala, dar si infectii severe la persoanele adulte;
- Citrobacter: gen de bacterii Gram-negative, anaerobe, avand forma de bacili. Pot produce infectii ale tractului intestinal, urinar, vezicii biliare si ale meningelor, cel mai frecvent la persoanele in varsta, nou nascuti si la persoane imunocompromise;
Salmonella: reprezinta un gen de bacili gram negativi, aerobi sau anaerobi care infecteaza mai ales animalele si contamineaza produsele alimentare provocand toxinfectii alimentare – salmonelozele;
Shigella dysenteriae: gen de bacterie care face parte din familia Enterobacteriacee, aeroba, gram negativa care produce dizenteria bacilara.
De asemenea, lotiunea MALAVIT inhiba dezvoltarea tulpinilor patogene de tip:
Candida: aceasta ciuperca se gaseste in mod natural in tubul digestiv, in vagin, pe piele, orofaringe. Cea mai cunoscuta afectiune pe care o provoaca este candidoza. Potrivit cercetarilor doctorului oncolog Tullio Simoncini, cauza principala a cancerului constituie o banala ciuperca numita Candida, care la nivelul aparatului genital feminin duce la cancerul de col uterin. Candida exista in mod natural in organism si nu cauzeaza probleme atat timp cat dezvoltarea ei nu scapa de sub control.
Tumoarea canceroasa este doar reactia fireasca a organismului de a se apara de aceasta ciuperca. Mai multe studii anterioare au stabilit deja o legatura evidenta intre cancer si Candida: intre 79 si 97% dintre bolnavii de cancer cercetati au prezentat si infectii cu Candida;
Chlamydia: cea mai importanta specie pentru om este Chlamydia trachomatis, care provoaca clamidioza. Chlamydia trachomatis este denumita si bacteria infertilitatii, deoarece este una din primele cauze ale infertilitatii la femei. Chlamydia este una din cauzele infectioase majore ale afectiunilor aparatului genital si ale ochilor (duce la conjunctivita iritanta);
Ureaplasma: ureaplasma Urealyticum este o bacterie care afecteaza tractul genital, putand duce la vulvite si vaginite, afectiuni usoare dar care, netratate, provoaca unele complicatii destul de grave, cum este anexita, salpingita, abcesul pelvin. Aceste complicatii pot insemna infertilitate si avort spontan sau nastere prematura la gravide. De asemenea, Ureaplasma poate sa infecteze caile urinare inferioare (uretrita) si superioare (litiaza renala).
S-a constatat practic actiunea antivirala a preparatului Malavit fata de virusii de herpes genital, gripa, Coxsackie V3, stomatita veziculara s.a. in cei aproape 20 de ani de cercetari si studii, microflora bacteriana nu a dezvoltat nici un mecanism de rezistenta impotriva acestui preparat unic.
SPECTRUL DE ACTIUNE AL MALAVIT-ULUI
MALAVIT actioneaza cu un accentuat efect pozitiv in cazuri de otite medii cronice purulente, angine, amigdalite cronice, sinuzite si sinuzite maxilare, faringite bacteriene si infectii mixte viro-bacteriene.
A fost demonstrat in timp ca MALAVIT, ca tratament suplimentar, este eficient in afectiuni respiratorii acute, precum gripa, guturaiul, faringita acuta, otita acuta, sinuzita acuta, laringo-traheita acuta, bronsita acuta, bronsita obstructiva acuta, bronsiolita acuta, pneumonia acuta. Important de mentionat este ca MALAVIT este mult mai eficient in cazuri de boli inflamatorii in faza acuta si in traumatisme recente. In cazuri de boli in faza subacuta se recomanda ca, anterior utilizarii MALAVITului, zona afectata sa fie incalzita (prin masaj, sauna, cu ajutorul unei buiote).
MALAVIT este antiedematos, analgezic, regleaza functiile organice in cazuri de nevrite, nevralgii, dureri musculare, sindrom neuro-vegetativ, artroze, bursite, tendovaginite (cu exceptia proceselor degenerative ale tesuturilor).
MALAVIT ajuta la curatarea pielii f

RECENZII (0) (DOAR CLIENTII INREGISTRATI POT ADAUGA RECENZII)