• Pachet
9 Vita PROMOTIE 200 drajeuri la pret de 100 drajeuri (1+1) - Co&Co Consumer - www.naturasanat.ro
search
  • 9 Vita PROMOTIE 200 drajeuri la pret de 100 drajeuri (1+1) - Co&Co Consumer - www.naturasanat.ro
  • 9 Vita 100 drajeuri - Co&Co Consumer - www.naturasanat.ro
  • 9 Vita 100 drajeuri - Co&Co Consumer - www.naturasanat.ro
  • 9 Vita 100 drajeuri - Co&Co Consumer - www.naturasanat.ro
  • 9 Vita 100 drajeuri - Co&Co Consumer - www.naturasanat.ro

9 Vita PROMOTIE 200 drajeuri la pret de 100 drajeuri (1+1) - Co&Co Consumer

23,24 lei

In loc de 50,76 lei

Pret cu TVA inclus
Preparat multivitaminic (grup selectionat de vitamine in proportii optime)

Acest pachet contine


account_circleTrimite unui prieten
9 Vita PROMOTIE 200 drajeuri la pret de 100 drajeuri (1+1) - Co&Co Consumer

9 Vita PROMOTIE 200 drajeuri la pret de 100 drajeuri (1+1) - Co&Co Consumer

Preparat multivitaminic (grup selectionat de vitamine in proportii optime)

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

help_outlineIntrebati despre acest produs
9 Vita PROMOTIE 200 drajeuri la pret de 100 drajeuri (1+1) - Co&Co Consumer

9 Vita PROMOTIE 200 drajeuri la pret de 100 drajeuri (1+1) - Co&Co Consumer

Preparat multivitaminic (grup selectionat de vitamine in proportii optime)

Accept politicile de confidentialitate neconditionat  

DORESC SA FIU SUNAT/A PENTRU PLASARE COMANDA
 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 14 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

PRODUS NOTIFICAT (APROBAT) DE MINISTERUL SANATATII CU NR.2609/15.12.2014
9-Vita drajeuri - preparat multivitaminic (grup selectionat de vitamine in proportii optime)
INGREDIENTE ACTIVE: Vitamina A, Vitamina B1, Vitamina B2, Vitamina B6, Vitamina C, Vitamina D, Vitamina E, Niacina, D-Pantotenat de calciu.
RECOMANDARI: imunitate, antioxidant, oboseala, vedere, piele, activitate sexuala, sistemul energetic, sistemul nervos, circulatie, memorie, sistemul osos, articulatii si ligamente.
Recomandat de asemenea ca tonic general copiilor si varstnicilor, in perioadele de convalescenta, in sarcina sau alaptare, persoanelor ce lucreaza in conditii dificile (temperaturi ridicate sau frig extrem) si sportivilor.
Vitamina A contribuie la: metabolismul normal al fierului, mentinerea sanatatii membranelor mucoase si a pielii, mentinerea vederii normale, functionarea normala a sistemului imunitar si contribuie la procesul de diferentiere celulara.
Vitamina B1(tiamina) contribuie la: metabolismul energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos mentinerea sanatatii psihice si la functionarea normala a inimii.
Vitamina B2 (riboflavina) contribuie la: metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii membranelor mucoase, la mentinerea globulelor rosii normale, la mentinerea sanatatii pielii, la mentinerea vederii normale, contribuie la metabolismul normal al fierului, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si contribuie la reducerea oboselii si extenuarii.
Vitamina B6 (piridoxina) contribuie la: sinteza normala a cisteinei, la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului nervos, la metabolismul normal al homocisteinei, la metabolismul normal al proteinelor si al glicogenilor, la mentinerea sanatatii psihice, la formarea normala a globulelor rosii, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la reducerea oboselii si extenuarii, la reglarea activitatii hormonale.
Vitamina C contribuie la: mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice intense si dupa acestea, la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a pielii, a vaselor de sange dar si pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor, contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a gingiilor si a dintilor, contribuie la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psihice si la functionarea normala a sistemului imunitar, contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii si extenuarii, contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E si creste absorbtia fierului.
Vitamina D contribuie la: absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange, la mentinerea sanatatii sistemului osos, la mentinerea functiei normale a sistemului muscular, la mentinerea sanatatii dintilor, la functionarea normala a sistemului imunitar si participa la procesul de diviziune celulara.
Vitamina E contribuie la: protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Vitamina B3 (niacina) contribuie la: metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psihice, la mentinerea sanatatii membranelor mucoase, la mentinerea sanatatii pielii si contribuie la reducerea oboselii si extenuarii.
Pantotenat de calciu (sare de calciu a acidului pantotenic). Acidul pantotenic contribuie la metabolismul energetic normal, la sinteza normala si la metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D si a unor neurotransmitatori; contribuie la reducerea oboselii si extenuarii si la performanta mentala normala.
COMPOZITIE (per drajeu / %VNR):
- Vitamina A 750 micro g / 93,75
- Vitamina B1 1 mg / 90,91
- Vitamina B2 1 mg / 71,43
- Vitamina B6 0,5 mg / 35,71
- Vitamina C 30 mg / 37,50
- Vitamina D 4 micro g / 80,00
- Vitamina E 1 mg / 8,33
- Niacina 10 mg / 62,50
- D-Pantotenat de calciu 1 mg / 16,66
EXCIPIENTI: Dextrina (diluant), Zaharoza (agent drajefiere), Pulbere de talc (agent alunecare), Fosfat de calciu dibazic anhidru (diluant), Amidon de porumb (lubrifiant), Stearat de magneziu (lubrifiant), Guma Arabica (agent de acoperire), Ceara galbena de albine (agent de acoperire), Tartrazina (E102) (colorant), Eritrozina (E127) (colorant), Galben amurg (E110) (colorant), Gelatina (antiagregant)
Conform Regulament (UE) Nr.432/2012, HG nr.685/2009 si HG Nr.106/2002.
MOD DE ADMINISTRARE: cate 1 drajeu pe zi
ATENTIONARI: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. 9-Vita este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic (un drajeu pe zi). A se consuma, de preferinta, pana la sfarsitul datei de expirare inscrisa la baza cutiei.
PASTRARE: A se pastra in ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei (15-25◦C) si ferit de lumina directa a soarelui.
PREZENTARE PRODUS: flacon in cutie cu 100 drajeuri 9 Vita
6423170000078

RECENZII (0) (DOAR CLIENTII INREGISTRATI POT ADAUGA RECENZII)