Acest website foloseste cookie-uri atat cookie-uri proprii cat si cookie-uri de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Miere de Rapita 360 g - Apicola Pastoral Georgescu
19,73 lei
Pret cu TVA inclus
Livrare in 1-3 zile lucratoare , in functie de destinatie, cu DPD Curier
Mierea de Rapita are o culoare galben pal, alburie si o textura cremoasa. Mirosul Mierii de Rapita este unul specific si este o miere mai putin dulce. Este bogata in glucoza, ceea ce face sa se cristalizeze rapid, in cateva zile dupa ce a fost extrasa, cristalizarea fiind un proces natural ce atesta provenienta acesteia.
Expediere in siguranta
Livrare sigura
Returnare in 14 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)
Mierea de Rapita are o culoare galben pal, alburie si o textura cremoasa. Mirosul Mierii de Rapita este unul specific si este o miere mai putin dulce. Este bogata in glucoza, ceea ce face sa se cristalizeze rapid, in cateva zile dupa ce a fost extrasa, cristalizarea fiind un proces natural ce atesta provenienta acesteia.MOD DE UTILIZARE: dupa preferinteBENEFICIILE PRODUSULUI:- Remediu eficient in afectiunile renale, de stomac si osteoporoza- Previne afectiunile hepatice si pancreatice- Are actiune antibacteriana- Prezinta efect sedativ si relaxant in cazul persoanelor care se confrunta cu un nivel ridicat de stres- Datorita continutului ridicat de vitamina E, lupta impotriva imbatranirii pielii (masti faciale)INGREDIENTE:Miere de Rapita 100% naturala.VALORI NUTRITIONALE MEDII (per 100 g produs):- valoare energetica 1384 KJ/326 kcal- grasimi 0 g din care acizi grasi saturati 0 g- glucide 81 g din care zaharuri 81 g- proteine 0,4 g- sare 0 gPREZENTARE PRODUS: borcan cu 360 g Miere de Rapita
6420325000495
REVIEWS (0) (DOAR CLIENTII INREGISTRATI POT ADAUGA RECENZII)
Mierea de Rapita are o culoare galben pal, alburie si o textura cremoasa. Mirosul Mierii de Rapita este unul specific si este o miere mai putin dulce. Este bogata in glucoza, ceea ce face sa se cristalizeze rapid, in cateva zile dupa ce a fost extrasa, cristalizarea fiind un proces natural ce atesta provenienta acesteia.