search

Chitosan 400mg 30 capsule - Herbagetica

17,71 lei
Pret cu TVA inclus
Favorizeaza reducerea greutatii corporale, datorita fibrelor alimentare, micsoreaza nivelul lipidelor in sange si al colesterolului, stimuleaza imunitatea, datorita polizaharidelor din compozitia sa, micsoreaza glicemia, absoarbe si elimina din organism saruri ale metalelor grele (plumb, mercur, cadmiu)

account_circleTrimite unui prieten
Chitosan 400mg 30 capsule - Herbagetica

Chitosan 400mg 30 capsule - Herbagetica

Favorizeaza reducerea greutatii corporale, datorita fibrelor alimentare, micsoreaza nivelul lipidelor in sange si al colesterolului, stimuleaza imunitatea, datorita polizaharidelor din compozitia sa, micsoreaza glicemia, absoarbe si elimina din organism saruri ale metalelor grele (plumb, mercur, cadmiu)

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

help_outlineIntrebati despre acest produs
Chitosan 400mg 30 capsule - Herbagetica

Chitosan 400mg 30 capsule - Herbagetica

Favorizeaza reducerea greutatii corporale, datorita fibrelor alimentare, micsoreaza nivelul lipidelor in sange si al colesterolului, stimuleaza imunitatea, datorita polizaharidelor din compozitia sa, micsoreaza glicemia, absoarbe si elimina din organism saruri ale metalelor grele (plumb, mercur, cadmiu)

Accept politicile de confidentialitate neconditionat  

DORESC SA FIU SUNAT/A PENTRU PLASARE COMANDA
 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 14 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

PRODUS NOTIFICAT (APROBAT) INSTITUTUL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE IBA, SERVICIUL NATIONAL PENTRU PLANTE MEDICINALE, AROMATICE SI PRODUSE ALE STUPULUI CU NR. 1979 /22.12.2010
CHITOSANUL este un extract din carapacea dura care inveleste multe vietuitoare marine si terestre. Din punct de vedere chimic, chitosanul este o polizaharida, cel mai adesea extrasa, printr-un proces numit diacetilare, din carapacea crustaceelor, polizaharida cu efecte asupra sanatatii extrem de complexe. Pana in prezent este singura substanta naturala cunoscuta ce contine fibre active cu sarcina pozitiv-alcalina, avand functii similare colagenului (substanta cu efect intineritor, cu efecte benefice asupra pielii, articulatiilor, prostatei, muschilor.), dar si a fibrelor vegetale (substante nedigerabile, care absorba grasimile, imbuntatesc eliminarea, detoxifica).
Calitati: favorizeaza reducerea greutatii corporale, datorita fibrelor alimentare, micsoreaza nivelul lipidelor in sange si al colesterolului, stimuleaza imunitatea, datorita polizaharidelor din compozitia sa, micsoreaza glicemia, absoarbe si elimina din organism saruri ale metalelor grele (plumb, mercur, cadmiu), ingrasaminte minerale, coloranti chimici, substante medicamentoase, radionucleizi
CURA DE SLABIRE
Chitosanul este printre foarte putinele produse naturale ale caror efecte pentru scadere in greutate au fost demonstrate prin studii clinice dublu orb (care testeaza efectul chitosanului prin comparatie cu un remediu fals/placebo), facute pe pacienti umani. Un studiu facut in Statele Unite, in anul 2001, sub conducerea prof dr. E. N. Schiller, a aratat ca administrarea chitosanului duce la scaderea in greutate cu 1,7 kg., in medie, dupa 6 saptamani de tratament. Interesant este, insa, ca pacientii care au folosit chitosanul si au slabit nu au tinut nici un fel de de dieta. In cazul in care reducem, in paralel cu administrarea chitosanului, chiar si doar cu 10-15%, portia zilnica de hrana, scaderile in greutate sunt mult mai spectaculoase, putand fi si de 2-3 ori mai mari. Mecanismul prin care acest produs ne ajuta sa slabim este foarte complex. In primul rand, el impiedica absorbtia grasimilor ingerate la masa. Apoi, accelereaza procesele de eliminare, ajuta la diminuarea senzatiei de foame, ajuta la mentinerea glicemiei in parametri normali. Pentru scaderea in greutate, se iau 1-2 capsule de chitosan, cu 30 minute inainte de masa. Continutul capsulelor se dizolva in jumatate de pahar de apa si se bea pe stomacul gol. La cinci minute dupa ingerarea chitosanului (nu concomitent) se mai bea inca un pahar de suc de portocale sau de lamaie. De ce? Deoarece asocierea cu acidul citric creste senzatia de satietate data de chitosan, iar ca atare ne vom reduce portia zilnica de hrana cu un efort mai mic.
Daca aveti obiceiul sa ciuguliti intre mese, luati inainte de fiecare portie de hrana, oricat de mica, o jumatate de pahar de apa cu o capsula de chitosan. Dozele marite nu dau reactii adverse. 
BOALA CANCEROASA
Chitosanul este un excelent mijloc de reducere a actiunii nocive a diferitilor cancerigeni din viata noastra de zi cu zi. El reduce absorbtia si elimina metalele grele (mercur, plumb, cadmiu, nichel, aluminiu), dar si gudroanele din fumul de tigara, pesticidele, chiar si... alcoolul. Rezultatele preliminare ale unor studii in curs de desfasuare arata ca acest produs blocheaza in buna masura si absorbtia de catre organism a unor aditivi alimentari sintetici (faimoasele E-uri).
Administrat intern, chitosanul se dovedeste un pretios ajutor si in cazul persoanelor care deja sufera de diferite forme ale bolii canceroase. Un studiu facut in Statele Unite, la Institutul de Medicina din Arkansas, in anul 2010, a aratat ca soarecii care au avut inoculate tumori umane au reactionat foarte bine la tratamentul cu chitosan. Conform declaratiilor profesorului David Zaharoff, conducatorul experimentului american, la animalele de experienta tratate cu chitosan s-a constat stagnarea si chiar regresul tumorilor. La animalele de experinta vindecate de cancer, s-a constatat ca prin administrarea de chitosan recidivele bolii tumorilor maligne sunt mult mai rare.
Si administrat in paralel cu chimioterapia si radioterapia, Chitosanul este eficient. El reduce efectele adverse ale acestor terapii, fara a interfera negativ in sensul diminuarii eficientei acestora. Pacientii care au luat Chitosan au suportat mai bine tratamentul cu citostatice sau cobaltoterapia, au reusi sa-l duca pana la capat intr-un procent mai mare, avand o intensitate semnificativ mai redusa a unor simptome cum ar fi: caderea parului, inapetenta, caderea unghiilor, micozele, sensibilitatea la infectii etc. 
ALTE RECOMANDARI:
Osteoporoza – favorizeaza refacerea masei osoase prin stimularea asimilarii calciului si a altor minerale.
Colesterol marit – se administreaza patru capsule de chitosan zilnic, pe stomacul gol, impreuna cu vitamina C sau, mai bine, cu pulbere de macese (Rosa canina). Asocierea cu vitamina C (acid ascorbic) creste capacitatea chitosanului de a lega lipidele.
Gastrita hiperacida – de cele mai multe ori Chitosan-ul reduce brusc aciditatea gastrica, avand efecte similare pansamentelor gastrice. 
Adjuvant in diabet – administrarea Chitosanului reduce nivelul glicemiei, previne complicatii ale diabetului cum ar fi arterita, hipertensiunea, ateroscleroza, cardiopatia ischemica.
Hepatite (inclusiv hepatita de tip C), ciroze – administrarea acestui reface celula hepatica.
Constipatie – Chitosanul mentine flora microbiana intestinala sanatoasa (stimuleaza proliferarea de bacterii “prietenoase”), iar fibrele din componenta sa actioneaza ca un piston care impinge afara materiile fecale. 
MOD DE ADMINISTRARE: Pe stomacul gol, intre mese, cate 1-2 capsule, de trei ori pe zi, in cure de 12 saptamani sau conform recomandarii medicului de specialitate. In timpul tratamentului se bea multa apa (minimum 1,5- 2 litri de lichid pe zi). 
Se recomanda sa se amestece continutul capsulei in jumatate de pahar cu apa calda, dupa care se bea.
Pentru scaderea in greutate, se ia cu 30 minute inainte de masa. 
PRECAUTII SI CONTRAINDICATII: Nu se recomanda administrarea simultana a altor preparate (naturale sau alopate), deoarece Chitosan-ul impiedica asimilarea lor; acestea pot fi consumate dupa doua ore de la administrarea Chitosan-ului.
Nu se recomanda copiilor pana la 12 ani.
Nu este indicat la persoane cu hipoaciditate.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. 
COMPOZITIE (per capsula): chitosan 400 mg.
PREZENTARE PRODUS: flacon cu 30 capsule Chitosan 400mg

REVIEWS (0) (DOAR CLIENTII INREGISTRATI POT ADAUGA RECENZII)