CONFIDENȚIALITATE

www.naturasanat.ro va respecta confidentialitatea datelor introduse de Dumneavoastra. 
1. INTRODUCERE
Prezentul document este intocmit in acord cu si in vederea implementarii dispozitiilor Regulamentului (UE) nr. 2016/279 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („Regulamentul”);
Prezentul document va este adresat in calitatea dvs. utilizator al Platformei site-ului nostru (disponibila la adresa www.naturasanat.ro) si are ca scop informarea dvs. in acord cu prevederile Regulamentului, cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de catre Intreprindere Individuala Avram Daniel Marian.
In acord cu prevederile art. 13 din Regulament, va aducem la cunostinta urmatoarele informatii:
 
2. Identitatea si datele de contact ale Operatorului
Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de catre: INTREPRINDERE INDIVIDUALA AVRAM DANIEL MARIAN, persoana juridica romana, inregistrata la Registrul Comerţului, cu nr. F08/252/2010, cod fiscal RO26571280, cu sediul in Loc.Sacele, str. Doctor Ion Minea nr. 2A, jud. Braşov, telefon 0722737992, email contact@naturasanat.ro, reprezentata prin dl. Avram Daniel Marian, in calitate de Titular Intreprindere Individuala. 
Conform Termenilor si Conditiile Platformei site-ului nostru, INTREPRINDERE INDIVIDUALA AVRAM DANIEL MARIAN opereaza website-ul www.naturasanat.ro si furnizeaza serviciile acestei platforme catre utilizatori (adica si catre dvs.) Pe cale de consecinta, INTREPRINDERE INDIVIDUALA AVRAM DANIEL MARIAN prelucreaza o serie de date cu caracter personal care va apartin.
Conform Regulamentului, INTREPRINDERE INDIVIDUALA AVRAM DANIEL MARIAN detine calitatea de Operator, respectiv persoana juridica ce stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal.
 
3. Datele cu caracter personal pe care le prelucram
Putem prelucra urmatoarele date cu caracter personal, in ceea ce va priveste:
a) email, parola encriptata; 
b) nume, prenume, adresa, numar de telefon;
 
4. Scopurile in care va sunt prelucrate datele cu caracter personal
Prelucram datele dvs. in urmatoarele scopuri: 
a) Prelucram datele mentionate la art. 3 lit. a si b in scopul incheierii si executarii contractului, respectiv pentru a va putea furniza Serviciile Platformei www.naturasanat.ro;
b) Prelucram datele mentionate la art. 3 lit. b In scopul indeplinirii obligatiilor legale (respectiv pentru facturare si expediere produse conform comezilor trimise de dv. atunci cand utilizati servicii ale Platformei www.naturasanat.ro).
Nu prelucram datele dvs. cu caracter personal in scop de marketing sau in alte scopuri, urmand a va informa si/sau dupa caz a obtine consimtamantul dvs., conform prevederilor legale incidente, in situatia in care vom intentiona sa prelucram/vom prelucra datele dvs. cu caracter personal si in alte scopuri.
 
5. Temeiurile in baza carora prelucram datele dvs. cu caracter personal
Prelucram datele cu caracter personal mentionate la art. 3 lit. a si b in baza dispozitiilor art. 6 alin. 1 lit. b din Regulament, respectiv in temeiul executarii unui contract (respectiv pentru a va putea furniza Serviciile Platformei www.naturasanat.ro conform Termenilor si Conditiilor Platformei, la care ati accesat). 
Prelucram datele cu caracter personal mentionate la art. 3 lit. b in baza cu dispozitiile art. 6 alin. 1 lit. c din Regulament, respectiv pentru indeplinirea obligatiilor noastre legale (legate de facturare si expediere produse), conform Codului Fiscal si a celorlalte norme legale incidente.
Pe cale de consecinta, daca nu sunteti de acord sa ne furnizati datele cu caracter personal mentionate la art. 3 lit a si b de mai sus nu va vom putea presta Serviciile www.naturasanat.ro, respectiv nu veti avea posibilitatea de a utiliza Platforma www.naturasanat.ro . De asemenea, daca nu sunteti de acord sa ne furnizati datele cu caracter personal mentionate la art. 3 lit. c nu va vom putea presta serviciile platite www.naturasanat.ro si nu vom putea accepta plata dvs, respectiv nu veti avea acces la functiile Platformei www.naturasanat.ro care presupun plata unui pret.
 
6. Perioada de stocare a datelor dvs. cu caracter personal
Vom stoca datele dvs. cu caracter personal mentionate la art. 3 lit. a si b de mai sus pe toata perioada in care aveti un cont de utilizator in cadrul Platformei sau dupa caz pe toate perioada in care faceti disponibile aceste date in cadrul Platformei. Pe cale de consecinta, vom sterge sau anonimiza ireversibil datele dvs. cu caracter personal mentionate la art. 3 lit a si b de mai sus dupa caz: a) la momentul la care stergeti aceste date din contul dvs. de utilizator (va rugam sa tineti cont ca daca stergeti username-ul sau parola trebuie sa le inlocuiti cu altele noi pentru a putea continua utilizarea Platformei); b) la momentul la care stergeti contul dvs. de utilizator; c) la momentul la care decidem sa va retragem dreptul de utilizare al Platformei www.naturasanat.ro conform Termenilor si Conditiilor si pe cale de consecinta stergem contul dvs. de utilizator.
Vom stoca datele dvs. cu caracter personal mentionate la art. 3 lit. b pe toata perioada pe care conform legii avem obligatia de a arhiva facturile, dovezile de plata si sau orice alte documente, aferente serviciilor platite ale platformei www.naturasanat.ro care de care ati beneficiat. 
La expirarea perioadei pentru care datele dvs. sunt stocate, acestea vor fi sterse sau anonimizate ireversibil.
 
7. Destinatarii datelor cu caracter personal
Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de catre noi, in calitate de Operator.
Nu vom divulga datele dvs. cu caracter personal catre terti, cu urmatoarele exceptii:
- vom putea transmite datele dvs. catre firma de curierat
- vom putea transmite datele dvs. catre firma de contabilitate in vederea prestarii serviciilor de facturare si contabilitate necesare pentru a va putea presta serviciile platite ale Platformei www.naturasanat.ro
- vom putea transmite datele dvs. catre autoritatile competente care ne vor solicita sau carora avem obligatia de a le furniza datele dvs. in temeiul unei prevederi legale (precum ANAF)
- vom putea transmite datele dvs. cu caracter personal catre banca, in situatia in care aceste date ne vor fi solicitate in cazul unui refund, sau in cazul in care ni se va solicita sa justificam incasarea oricaror sume de bani de la dvs.
- vom putea transmite datele dvs. catre avocati, executori judecatoresti sau instante de judecata in situatia in care nu ati achitat la scadenta debitele restante fata de noi si intelegem sa ne exercitam drepturile legale in vederea recuperarii acestor sume, alte situatii prevazute de lege.
Precizam ca in fiecare situatie in care vom transmite datele dvs. tertilor ne vom asigura ca transferam numai acele date necesare pentru indeplinirea scopului in care datele dvs. sunt transmise, asigurandu-ne ca nu vom transmite in nicio situatie mai multe date decat este necesar.
 
8. Unde stocam datele dvs. cu caracter personal
Datele dvs. cu caracter personal sunt stocate pe teritoriul Romaniei, pe serverele ce gazduiesc site-ul nostru proprietate a LANSOFT DATA SRL cu sediu social în București, Str. Apusului nr. 56, bl. 69, sc. 1, ap. 08, este înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului, sub numărul J40/21038/2006, având Codul Fiscal RO19939925, reprezentată de dl. Daniel Samuel (stocarea datelor pe server este CRIPTATA prin activarea https ), precum si la sediul nostru din Mun.Sacele, Jud.Brasov, Str.Doctor Ion Minea, nr.2A.
 
9. Masuri de securitate
Prelucram datele dvs. cu caracter personal, in acord cu politica noastra interna privind securitatea datelor. In acest sens va asiguram ca am implementat toate masurile de securitate impuse de legislatia in vigoare pentru asigurarea securitatii datelor dvs. 
In caz de incalcare a securitatii datelor dvs. cu caracter personal susceptibila sa genereze un risc ridicat pentru drepturile si libertatile dvs., va vom informa fara intarzieri despre aceasta incalcare si vom lua toate masurile necesare pentru a remedia problema si/sau pentru a atenua efectele negative.
 
10. Procese decizionale automate
Precizam ca nu folosim procese decizionale automate in ceea ce va priveste, respectiv nu veti face obiectul unor decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri.
 
11. Drepturile dvs.
a) Dreptul de acces
Aveti dreptul sa obtineti o confirmare a prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal si sa obtineti accesul la aceste date. In masura in care ne veti transmite o solicitare in acest sens, va vom pune la dispozitie o copie a datelor cu caracter personal pe care le prelucram despre dvs. alaturi de toate informatiile pe care avem obligatia sa vi le furnizam, in acord cu prevederile Regulamentului.
b) Dreptul de rectificare si stergere
Aveti dreptul sa solicitati corectarea datelor cu caracter personal incorecte, inexacte sau incomplete. De asemenea aveti dreptul sa solicitati stergerea datelor cu caracter personal cand acestea nu mai sunt necesare in raport de scopurile pentru care au fost prelucrate, sau daca prelucrarea acestora este ilegala.
c) Dreptul la restrictionarea prelucrarii
Aveti dreptul sa solicitati restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in urmatoarele cazuri: contestati exactitatea datelor, caz in care puteti solicita restrictioarea prelucrarii pentru perioada de timp in care facem verificam exactitatea datelor; prelucrarea este ilegala si va opuneti stergerii datelor; nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, dar dvs. le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. 
d) Dreptul la opozitie
Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in scopuri de marketing sau din motive legate de situatia particulara in care va aflati. Intr-o atare situatie, nu vom mai prelucra datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia situatiei in care vom demonstra ca avem motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dvs. 
e) Dreptul la portabilitatea datelor
Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat si care va privesc intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat. Aveti totodata dreptul de a transmite aceste date unui alt operator.
 
12. Exercitarea drepturilor dvs.
Pentru a va exercita oricare din drepturile, va rugam sa ne transmiteti solicitarea dvs. in scris, la adresa de email: contact@naturasanat.ro.
Vom raspunde solicitarii dvs. fara intarzieri nejustificate, in termen de cel mult o luna, cu exceptia situatiei in care din cauza complexitatii sau a numarului cererilor vom fi nevoiti sa prelungim termenul de raspuns cu maxim 2 luni, conform Regulamentului.
Totodata previzam ca va vom putea solicita sa furnizati informatii pentru a va confirma identitatea (de exemplu, sa faceti clic pe un link de verificare, sa introduceti un nume de utilizator sau o parola) pentru a va exercita drepturile.
 
13. Cookie-uri
Platforma www.naturasanat.ro foloseste cookie-uri, in special de urmatoarele tipuri: Cookie-uri de performanta si folosire a platformei; Cookie-uri de analiza a vizitatorilor; Cookie-uri de inregistrare. In acest scop folosim platforma Google Analytics. Cookie-urile nu solicita alte informatii cu caracter personal despre dvs. 
Solicitarea de cookie-urile ne permite sa va oferim o experienta mai buna in cadrul Platformei www.naturasanat.ro. Aveti posibilitatea de a dezactiva sau de a refuza primirea de cookie-uri insa exista riscul ca in acest caz accesarea Platforma www.naturasanat.ro sa devina dificil de vizitat si/sau utilizat.
 
14. Depunerea unei plangeri la Autoritatea de Supraveghere
In cazul in care apreciati ca drepturile dvs. au fost incalcate, puteti depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere competenta, respectiv Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania.
 
15. Date de contact
Pentru orice solicitare ne puteti contacta la adresa de email: contact@naturasanat.ro .
16.Stergerea datelor la solicitarea dv.
Puteti solicita stergerea contului dv. (implicit a tuturor datelor stocate pe serverele site-ului www.naturasanat.ro nume, prenume, adresa, adresa, adresa e-mail, telefon, comenzi, cosuri)
Momentan trebuie sa ne timiteti un e-mail la contact@naturasanat.ro cu o solicitare scrisa
Lucram la implementarea unui modul prin care veti putea sterge automat doar printr-un click a datelor dv din contul dv.
Prezentul document a fost creat si se afla in vigoare incepand cu data de: 11.05.2018.