CONDITII DE RETURNARE

Conform Ordonantei nr. 130/2000 (actualizata de OUG 34/4.06.2014) privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului".
Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere. 
Cu toate acestea, www.naturasanat.ro va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 14 zile lucratoare, dupa o notificare in prealabil la adresa de email: contact@naturasanat.ro sau la numarul de telefon: 0722737992.
Produsele pentru care nu se accepta returul sunt:
- Produse desigiliate (desfacute), deteriorate (care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura) sau descompletate.
- Produse pentru care nu se poate garanta depozitarea corecta din momentul in care s-a desfacut coletul, pana la termenul de retur.
Procedura de denuntare si retur:
PASUL 1
Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa sau verbala prin una din cele 3 modalitati:
- la adresa de email contact@naturasanat.ro 
- la numarul de telefon 0722737992
- prin posta / curier sau alta modalitate de comunicare la distanta la adresa str. Doctor Ion Minea, Nr.2A, Mun.Sacele, Jud.Brasov
Se vor specifica numarul si data facturii aferenta comenzii sau referinta comenzii plasata pe site-ul nostru, precum si numele produsele si cantitatea solicitata spre returnare.
PASUL 2
Un operator va prelua cererea dumneavoastra de retur si va va ajuta sa efectuati procedurile necesare pentru a finaliza returul.
PASUL 3
Clientul trimite coletul impreuna cu toate documentele primite initial, achitand integral cheltuielile pentru returul coletului si va comunica un numar de cont in care sa se faca returnarea sumei returului solicitat (in cazul returului produselor neconforme sau deteriorate din cauza vanzatorului www.naturasanat.ro taxele de retur se vor suporta de noi - www.naturasanat.ro
PASUL 4
Suma achitata initial de client - fara taxele de transport - va fi rambursata in termen de 14 zile lucratoare de la primirea integrala si verificarea coletului de retur la sediul www.naturasanat.ro in contul comunicat de solicitantul returului.
Colet returnat fara anunt in prealabil:
In cazul in care nu se respecta procedura de returnare, iar clientul trimite coletul retur fara anunt in prealabil, ne rezervam dreptul de a nu accepta returul. www.naturasanat.ro poate refuza colaborarea cu clientii care au abuzat de dreptul de a renunta la cumparare.
www.naturasanat.ro va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de email spre care puteti directiona orice sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maximum 10 zile calendaristice: contact@naturasanat.ro. In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila nu este posibila, se vor aplica prevederile legislatiei romanesti.