Ginkgo Curcumin 95 30 capsule - Herbagetica - www.naturasanat.ro
search
  • Ginkgo Curcumin 95 30 capsule - Herbagetica - www.naturasanat.ro

Ginkgo Curcumin 95 30 capsule - Herbagetica

31,62 lei
Pret cu TVA inclus Livrare in 1-3 zile lucratoare , in functie de destinatie, cu DPD Curier
Adjuvant in Alzheimer, Parkinson, Huntington, circulatie periferica deficitara, scleroza laterala amiotrofica, scleroza multipla, depresie, stres psihologic, migrene, oboseala, boli neurodegenerative, pierderea concentrarii si memorarii
Cantitate
Disponibil

account_circleTrimite unui prieten
Ginkgo Curcumin 95 30 capsule - Herbagetica

Ginkgo Curcumin 95 30 capsule - Herbagetica

Adjuvant in Alzheimer, Parkinson, Huntington, circulatie periferica deficitara, scleroza laterala amiotrofica, scleroza multipla, depresie, stres psihologic, migrene, oboseala, boli neurodegenerative, pierderea concentrarii si memorarii

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

help_outlineIntrebati despre acest produs
Ginkgo Curcumin 95 30 capsule - Herbagetica

Ginkgo Curcumin 95 30 capsule - Herbagetica

Adjuvant in Alzheimer, Parkinson, Huntington, circulatie periferica deficitara, scleroza laterala amiotrofica, scleroza multipla, depresie, stres psihologic, migrene, oboseala, boli neurodegenerative, pierderea concentrarii si memorarii

Accept politicile de confidentialitate neconditionat  

DORESC SA FIU SUNAT/A PENTRU PLASARE COMANDA
 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 14 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

PRODUS NOTIFICAT (APROBAT) DE Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului Notificare nr. 9919/15.12.2015
Regenerare cerebrala, trateaza si previne bolile neurodegenerative, neuroprotector
Ginkgo Curcumin95 are o formula unica, inovatoare ce contine 4 extracte intense din cele mai recunoscute plante specializate in tratarea bolilor neuronale si sustinerea functiilor sistemului nervos.
ACTIUNI:
- trateaza si previne bolile neurodegenerative
- neuroprotector
- sustine concentrarea si memoria
- imbunatateste circulatia sangvina
- combate ateroscleroza si atacul cerebral           
- protejeaza impotriva mortii neuronale ischemice
- antioxidant
- reda starea de bine
ADJUVANT IN:
- alzheimer
- Parkinson
- Huntington
- circulatie periferica deficitara
- Scleroza laterala amiotrofica
- Scleroza multipla
- Depresie
- Stres psihologic
- Migrene
- Oboseala
- boli neurodegenerative
- Pierderea concentrarii si memorarii 
Intr-un studiu realizat in anul 1997 de catre cercetatorul Le Bars si echipa acestuia s-a examinat efectul Ginkgo Biloba asupra persoanelor cu Alzheimer. Radicalii liberi si inflamatiile reprezinta principalele cauze ale mortii celulelor neuronale in cazul bolnavilor cu Alzheimer. Asadar, echipa de cercetatori a ales Ginkgo Biloba, datorita actiunilor sale antioxidante si antiinflamatorii, ca si principal tratament natural pentru Alzheimer. La acest studiu au luat parte 309 de participanti ce sufereau de tulburari cognitive moderate si severe cauzate de Alzheimer. Participantii au fost impartiti in doua grupuri: unui grup i s-a administrat Ginkgo Biloba (120 mg/zi), iar celuilalt grup Placebo. Studiul s-a desfasurat in 6 centre de cercetare de pe teritoriul SUA, pe o perioada de 13 luni. Cercetatorii au evaluat 3 arii: tulburarile cognitive, comportamentul social si psihopatologia in general. Rezultatele studiilor demonstreaza ca tratamentul cu Ginkgo Biloba a produs efecte benefice semnificative in 2 dintre cele 3 arii studiate, si anume: tulburarile cognitive si comportamentul social.
In concluzie, studiul scoate in evidenta ca tratamentul cu Ginkgo Biloba incetineste evolutia bolii si contribuie la tratarea persoanelor cu Alzheimer.
Ganoderma (Ganoderma lucidum)  
Este o ciuperca medicinala cu efecte miraculoase. Conform medicinei traditionale chineze, Ganoderma este considerata o planta superioara. Ganoderma contine 200 de elemente active si are un continut mult mai scazut de apa in comparatie cu alte tipuri de ciuperci.
Astfel, Ganoderma este bogata in polizaharide, germaniu organic, adenozine si triterpenoide, cu rol de intarire a sistemului imunitar, echilibrare a nivelului glucidelor din organism, reducere a colesterolului, reprezentand totodata o sursa importanta de antioxidanti.
Studiile efectuate de-a lungul timpului au demonstrat efectul benefic al Ganodermei asupra pacientilor cu Alzheimer. Un studiu efectuat  in anul 1995 de catre William Stavinoha la Universitatea din Texas, SUA, University of Texas Health Science Center San Antonio a demonstrat ca Ganoderma si proprietatile sale antiinflamatorii sunt de un real ajutor in tratarea persoanelor cu Alzheimer. Aceasta cercetare confirma, inca o data, utilizarile istorice ale Ganodermei pentru prevenirea pierderii memoriei la batranete, precum si efectul puternic antiinflamator. Astfel, Ganoderma este recomandata inclusiv in tratarea persoanelor cu Alzheimer, avand capacitatea de a ajuta creierul sa se refaca si sa sustina functiile sistemului nervos.
Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizata cu 50% proteine
Face parte din categoria algelor verzi-albastre, fiind o alga foarte bogata  in clorofila, cu un continut de peste 20 de vitamine si minerale, calciu, magneziu, fier, fosfor, iod, vitamina C, B1, B2, B2, B5, B6, B12, E si K, biotina, inositol, acid folic.
Chlorella este recomandata si in cazul bolnavilor de Alzheimer, deoarece contribuie la refacerea nervilor la nivelul creierului si a sistemului nervos in general.
Miyazawa T et al. Ingestion of chlorella reduced the number of oxidized erythrocyte membrane lipids in senior Japanese seniors. Journal of Oleo Science, 2013 62(11).
Cercetarile au demonstrat ca boala Alzheimer are legatura cu nivelul foarte mare de grasimi oxidate din membranele celulare ale celulelor rosii din sange. Persoanele in varsta ce sufera de Alzheimer au un nivel semnificativ mai mic de luteina in celulele rosii din sange. Rolul luteinei este de a oferi protectie antioxidanta grasimilor, cum sunt cele din membranele celulare, care sunt vulnerabile la oxidare.
In 2013, un grup de cercetatori japonezi (Miyazawa T si echipa sa) a demonstrat efectele benefice ale Chlorellei asupra creierului uman. Chlorella este bogata in luteina si beta-caroten, iar aceste proprietati joaca un rol-cheie in tratarea persoanelor ce sufera de Alzheimer.  Un grup de 12 seniori cu o stare mentala precara au luat parte la acest studiu. 6 dintre acestia au luat 6 grame de Chlorella zilnic, timp de 2 luni, iar celuilalt grup i s-a administrat Placebo.
Cantitatea de Chlorella administrata a generat un aport de 10,67 mg de luteina zilnic, dat fiind ca aportul zilnic recomandat de luteina este de 10 mg. Dupa o luna de tratament, cercetatorii au remarcat o crestere semnificativa a nivelului de luteina si beta-caroten in sangele participantilor.
Dupa 2 luni de tratament, rezultatele au fost impresionante. Nivelurile de luteina din celulele rosii din sange au fost aproape de 5 ori mai mari fata de nivelurile de la inceputul studiului, iar nivelul de grasimi oxidate din membranele celulare ale celulelor rosii din sange au fost reduse la jumatate.
Astfel, Chlorella este recomandata atat persoanelor cu Alzheimer, cat si celor care au nevoie de  sustinere pentru buna functionare a sistemului nervos.
Ginseng Siberian (Eleutheroccocus senticosus)
Mai este numit si ”adaptogen”. Mai exact, Ginsengul Siberian are proprietatea de a ajuta organismul sa se adapteze la stres si il sustine in lupta cu diversi factori negativi: fizici, chimici, biologici si psihologici. De asemenea, Ginsengul Siberian sprijina functiile metabolice normale si ajuta la restabilirea echilibrului psiho-emotional.
Unul dintre efectele principale ale Ginsengului Siberian este efectul neuroprotector. Efectul neuroprotector poate fi definit ca o interventie terapeutica ce previne moartea neuronilor vulnerabili, inhiba sau intarzie moartea neuronala, incetineste iar in multe cazuri blocheaza procesele neuroprodegenerative premature precum si cele aflate in stadiu avansat.
Ginsengul Siberian este folosit in medicina traditionala chineza de peste 2000 de ani pentru numeroase afectiuni: stres, oboseala, restaurarea vigorii, neurastenie, depresii, caderi nervoase.
In medicina din Vest, Ginsengul Siberian este mult apreciat pentru proprietatile sale „adaptogene”. Cercetarile moderne au aratat ca Ginsengul Siberian stimuleaza rezistenta la stres si de aceea este acum utilizat pe scara larga si ca tonic in momentele de stres si de presiune. Consumul regulat de Ginseng Siberian intareste vigoarea, imbunatateste memoria si creste longevitatea.
Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) extract standardizat cu 95% curcuminoide
Curcumin95 C3 complex joaca un rol important in tratarea bolilor neurodegenerative. 
Alzheimer reprezinta cel mai frecvent tip de dementa presenila si senila. Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, la nivel mondial, 5% dintre barbati si 6% dintre femei cu varste de peste 60 de ani sunt afectati de Alzheimer.
Sunt multe studii stiintifice care demonstreaza ca Curcumin95 C3 complex are efecte benefice in cazul persoanelor diagnosticate cu Alzheimer si simptome de dementa, unul dintre ele fiind un studiu condus in cadrul departamentului de neurologie a Spitalului General Kariya Toyota (Kariya Toyota General Hospital, Kariya City, Aichi, Japan) din Japonia.
Studiu: Zhang L. et al. (2006). J. Alzheimers Dis. 10(1):1-7)
Studiul a avut ca subiecti pacienti cu Alzheimer si simptome de dementa severa. Toti manifestau iritabilitate, nervozitate, agitatie, apatie, iar doi dintre ei mai sufereau si 
de incontinenta urinara. Acestora li s-a prescris Curcumin95 C3 complex timp de 12 saptamani. Efectele benefice au aparut imediat la toti pacientii investigati, observandu-se imbunatatiri ale simptomelor si fara a se inregistra efecte adverse. Dupa 1 an de tratament s-au putut observa urmatoarele: pacientii si-au recunoscut rudele, iar simptomele de dementa de comportament si psihica nu s-au mai inregistrat. Aceste cazuri demonstreaza ca tratmentul cu Curcumin95 C3 complex in cazul persoanelor cu Alzheimer cu simptome de dementa de comportament si psihica este benefic daca este utilizat corespunzator, pe termen lung. Curcumin95 C3 complex este sigur, nu are efecte adverse, chiar si in doze de pana la 8000 mg/zi.
Ultimele studii demonstreaza efectul Curcumin95 C3 complex in prevenirea Alzheimerului, pentru care medicina din Vest nu are inca un tratament.
Imaginile din dreapta sunt ilustrative in acest sens. In partea stanga este o sectiune in creierul unui soarece de laborator cu placi amiloide vizibile ca puncte oranj. In partea dreapta, este sectiunea creierului unui soarece tratat cu Curcumin95 C3 complex. Dupa cum se poate vedea, placile amiloide sunt diminuate semnificativ la soarecele care a consumat Curcumin95 C3 complex. Alte imagini din acelasi studiu arata placile amiloide (evidentiate cu rosu) de-a lungul vaselor de sange din creier. Asa cum se poate observa in imaginile din stanga, respectiv in partea dreapta, aceste placi sunt diminuate dupa tratamentul cu Curcumin95 C3 complex, evidentiind rolul acestuia atat in prevenirea cat si in tratarea Alzheimerului.
Piper negru (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperina
Piperina, principalul alcaloid ce se gaseste in piper, este cunoscuta pentru proprietatile sale antioxidante si antiinflamatorii ce pot inhiba dezvoltarea celulelor tumorale. 
Piperina potenteaza efectele neuroprotectoare ale Curcumin95 C3 complex atat impotriva bolii Alzheimer, cat si impotriva altor tulburari cognitive si procese neurodegenerative.
Folosita impreuna cu Curcumin95 C3 complex, piperina imbunatateste cu peste 2.000% absorbtia in sange si biodisponibilitatea curcuminoidelor, potentand astfel foarte mult efectele Curcuminului.
Spirulina (Spirulina Platensis) standardizata cu 60% proteine 
Aproape 70% din greutatea totala uscata a Spirulinei este formata din proteina 
completa, iar restul este format, in mare parte, din acizi grasi esentiali. Spirulina este bogata in vitamine, minerale si antioxidanti si contine cantitati semnificative din urmatoarele elemente nutritive de baza: proteine (toti aminoacizii biologic activi), minerale (calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, seleniu, zinc), vitamine (Vitamina B1, B2, B3, B5, B6, C, E si K), grasimi “bune”.
Spirulina protejeaza creierul impotriva radicalilor liberi prin cresterea activitatii a doua enzime: catalaza si glutation peroxidaza (GPx). Aceste enzime pot continua neutralizarea radicalilor liberi atata timp cat acestea sunt alimentate cu vitaminele si mineralele de care au nevoie. S-a observat ca la persoanele la care aceste enzime functioneaza in mod corespunzator, creierul este mult mai rezistent la procesul de imbatranire.
Beneficiile Spirulinei sunt semnificative si in cazul persoanelor cu Alzheimer, Spirulina reducand nivelurile de proteine de beta-amiloid din creier. Persoanele ce sufera de Alzheimer au concentratii destul de mari ale acestei proteine, ce se acumuleaza in placi si duc la pierderi de memorie si alte probleme grave. S-au realizat teste de memorie si functionare a creierului, iar subiectilor li s-a administrat Spirulina. Testele au demonstrat scor mai mare, demonstrand o memorie mai buna la cei care au consumat Spirulina.
De asemenea, s-a demonstrat ca Spirulina contribuie la reducerea leziunilor creierului legate de accident vascular cerebral. Efectele antiinflamatorii ale acestei alge sunt vitale in cazul persoanelor ce sufera atac vascular cerebral, deoarece permit sangelui sa ajunga mai usor la celulele creierului, reducand astfel moartea celulelor neuronale.
COMPOZITIE per 1 capsula:
- Ginkgo Biloba extract 50:1 standardizat cu 24% ginkgoflavonoide si 6% ginkgolide: 80 mg  
- Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus): 70 mg  
- Spirulina  (Platensis) standardizata cu 60% proteine: 70 mg  
- Ganoderma (Ganoderma lucidum) extract 6:1 : 60 mg  
- Chlorella   (Chlorella pyrenoidosa) standardizata cu 50% proteine: 60 mg  
- Curcumin95 C3 Complex  (Curcuma longa) extract standardizat cu 95% curcuminoide: 40 mg  
- Piper (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperina: 10 mg 
ADMINISTRARE: cate 1 capsula pe zi     
PREZENTARE PRODUS: flacon cu 30 capsule Ginkgo Curcumin 95 
6425262009662

REVIEWS (0) (DOAR CLIENTII INREGISTRATI POT ADAUGA RECENZII)