Chaga 500 mg 30 capsule vegetale - Zenyth Pharmaceuticals - www.naturasanat.ro
search
  • Chaga 500 mg 30 capsule vegetale - Zenyth Pharmaceuticals - www.naturasanat.ro
  • Chaga 500 mg 30 capsule vegetale - Zenyth Pharmaceuticals - www.naturasanat.ro
  • Chaga 500 mg 30 capsule vegetale - Zenyth Pharmaceuticals - www.naturasanat.ro

Chaga 500 mg 30 capsule vegetale - Zenyth Pharmaceuticals

53,00 lei
Pret cu TVA inclus Livrare in 1-3 zile lucratoare , in functie de destinatie, cu DPD Curier
Extract din ciuperca Chaga, cu 30% polizaharide, pentru sustinerea sistemului imunitar. Sursa importanta de antioxidanti.
Cantitate
Disponibil

account_circleTrimite unui prieten
Chaga 500 mg 30 capsule vegetale - Zenyth Pharmaceuticals

Chaga 500 mg 30 capsule vegetale - Zenyth Pharmaceuticals

Extract din ciuperca Chaga, cu 30% polizaharide, pentru sustinerea sistemului imunitar. Sursa importanta de antioxidanti.

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

help_outlineIntrebati despre acest produs
Chaga 500 mg 30 capsule vegetale - Zenyth Pharmaceuticals

Chaga 500 mg 30 capsule vegetale - Zenyth Pharmaceuticals

Extract din ciuperca Chaga, cu 30% polizaharide, pentru sustinerea sistemului imunitar. Sursa importanta de antioxidanti.

Accept politicile de confidentialitate neconditionat  

DORESC SA FIU SUNAT/A PENTRU PLASARE COMANDA
 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 14 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

PRODUS NOTIFICAT (APROBAT) DE INSTITUTUL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE IBA - SERVICIUL NATIONAL PENTRU PLANTE MEDICINALE, AROMATICE SI PRODUSE ALE STUPULUI CU NR. AA 16556/2023
Extract din ciuperca Chaga, cu 30% polizaharide, pentru sustinerea sistemului imunitar. Sursa importanta de antioxidanti.
Chaga: Puterea „aurului negru“ pentru sanatatea ta! Sustine imunitatea, reduce inflamatia din corp si revitalizeaza intreg organismul!
Chaga 500 mg este un supliment alimentar recomandat pentru sustinerea imunitatii, actionand la nivel celular, prin refacerea structurii membranei celulare si prin furnizarea suportului nutritiv mitocondriilor, ‘’uzinele’’ energetice ale celulelor. Ofera suport imunostimulator, imunomodulator, antialergic si ajuta la mentinerea unor valori normale ale zaharului din sange si ale colesterolului. In plus, Chaga 500 mg sustine sanatatea ficatului, avand efect hepatoprotector.
De asemenea, datorita continutului bogat in substante nutritive ale ciupercii Chaga, produsul are capacitatea de a scadea inflamatia din corp in mai multe afectiuni, precum: ulcer peptic, gastrite, afectiuni hepatice, dischinezie, polipoze gastrice si intestinale, afectiuni renale etc.
Cum te ajuta Chaga 500 mg de la Zenyth?
- Sustine imunitatea prin actiunea imunomodulatoare si imunostimulatoare.
- Actioneaza ca un tonic general.
- Ofera protectie antioxidanta, prevenind stresul oxidativ.
- Poate fi de ajutor in managementul alergiilor.
- Contribuie la refacerea structurii membranei celulare.
- Optimizeaza procesele de oxigenare celulara.
- Furnizeaza suport nutritiv mitocondriei, care este „uzina“ energetica celulara.
- Scade inflamatia din organism.
- Mentine nivelul zaharului din sange.
- Reduce nivelul colesterolului.
- Are actiune hepatoprotectoare.
Ce este Chaga - Inonotus obliquus?
Ciuperca Chaga, denumita popular si „aurul negru” sau „diamantul padurii”, este o ciuperca parazita care creste, in mod special, pe scoarta mesteacanului in zonele cu clima rece, precum Europa de Nord, Siberia, Rusia, Coreea, Canada de Nord si Alaska. Aceasta concentreaza o buna parte din princiipile caracteristice copacului gazda, fiind bogata in acid betulinic, siringic, ursolic etc.
La exterior, Chaga seamana cu o gramajoara de carbune ars, avand culoarea neagra, datorita cantitatii importante de melanina pe care o sintetizeaza. La interior, ciuperca are culoarea portocalie si o textura moale.
Chaga a fost utilizata de secole in medicina traditionala pentru propritatile sale terapeutice, iar astazi este recunoscuta ca un remediu natural valoros. In tarile baltice, aceasta ciuperca este folosita pentru curatare si dezinfectie, diverse afectiuni ale stomacului, impotriva viermilor intestinali, pentru probleme la ficat si inima, astm, bronsita, scaderea tensiunii arteriale, dar si pentru ameliorarea eczemelor de la nivelul pielii.
De ce este atat de valoroasa Chaga?
Beneficiile ciupercii Chaga sunt multiple si se datoreaza continutului sau bogat in substante nutritive si compusi bioactivi. Mai exact, Chaga contine beta-glucani (polizaharide), lignine, ergosteroli, melanina, aminoacizi, saponine triterpenice, superoxid dismutaza, acid betulinic, potasiu, sodiu, zinc, cupru si mangan.
Polizaharidele (beta-glucanii) sunt compusii activi majoritari in extractul apos din corpul ciupercii Chaga si prezinta o serie lunga de beneficii pentru sanatate.
Chaga, un puternic antioxidant natural!
Unul dintre aspectele impresionante ale ciupercii Chaga este continutul sau extrem de bogat in substante antioxidante. Asa cum probabil stii deja, antioxidantii sunt compusi care ajuta la protejarea celulelor organismului de efectele nocive ale radicalilor liberi, precum aparitia bolilor cronice si imbatranirea prematura.
Chaga este considerata una dintre cele mai puternice combinatii antioxidante din natura, fiind ciuperca cu cea mai ridicata valoare pe scala ORAC (scala care masoara puterea antioxidanta totala a alimentelor), mai exact 1.104 unitati pe gram. Aceasta ajuta la neutralizarea radicalilor liberi la nivel celular si la refacerea moleculelor de ADN si ARN celular.
Cum protejeaza Chaga imunitatea?
Inflamatia este unul dintre mecanismele naturale de aparare ale sistemului imunitar, avand scopul de a proteja organismul impotriva bolilor. Inflamatia persistenta si netratata este asociata cu aparitia a numeroase afectiuni, precum bolile de inima.
Mai multe cercetari efectuate in laborator indica faptul ca extractul de Chaga poate avea un impact benefic important asupra sistemului imunitar, tocmai prin actiunea sa asupra reducerii inflamatiei pe termen lung, dar si a bacteriilor si virusurilor.
De asemenea, prin stimularea productiei de citokine, proteine specializate care sunt implicate in reglarea activitatii sistemului imunitar, Chaga sporeste activitatea celulelor albe din sange, care sunt esentiale in lupta impotriva bacteriilor si virusurilor. Prin urmare, aceasta ciuperca ar putea avea efecte benefice in combaterea diferitelor infectii, printre care raceala si gripa.
Alte studii au demonstrat ca Chaga poate preveni productia de citokine nocive, care sunt responsabile de declansarea inflamatiei si sunt asociate cu numeroase boli. De exemplu, intr-un studiu realizat pe soareci, extractul de Chaga a redus inflamatia si leziunile intestinale prin inhibarea citokinelor inflamatorii.
COMPOZITIE:
- Extract apos, 9-11:1 din corpul ciupercii Chaga - Inonotus obliquus, min. 30% polizaharide.
- Agent de incarcare: celuloza microcristalina.
- Capsula vegetala: hidroxipropilmetilceluloza.
Provenienta: UE.
Nu contine lactoza, gluten, soia, stearat de magneziu sau indulcitori artificiali!
Deoarece produsul include ingrediente naturale, pot exista variatii de culoare, miros, gust sau aspect de la un lot la altul.
INFORMATII NUTRITIONALE:
Continut nutritional Per 100 g produs
- Valoare energetica 1424 KJ /356 Kcal
- Grasimi 0,08 g
   - din care Acizi grasi saturati 0,04 g
- Glucide 63,07 g
   - din care Zaharuri totale 9,36 g
- Proteine 16,93 g
- Fibre 7, 61 g
- Sare* 0,63 g
* Continutul de sare se datoreaza exclusiv prezentei in mod natural a sodiului.
MOD DE ADMINISTRARE:
Adulti: cate o capsula de 1-2 ori pe zi, de preferinta pe stomacul gol, sau conform recomandarii specialistului.
ATENTIONARI:
Pentru persoane cu afectiuni grave, femei insarcinate sau care alapteaza, se va cere sfatul medicului inainte de utilizarea acestui produs.
Nerecomandat persoanelor cu alergie la oricare dintre ingrediente.
Corpul ciupercii Chaga poate contine sulf in mod natural, sub forma de dioxid de sulf si sulfiti.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
CONDITII DE PASTRARE:
In ambalajul original, bine inchis, la loc uscat, ferit de lumina si caldura.
A se consuma, de preferinta, inainte de data de expirare inscrisa pe ambalaj (a se vedea Exp si Lot de pe capac).
PREZENTARE PRODUS: flacon cu 30 capsule vegetale Chaga 500 mg
5941872402552

REVIEWS (0) (DOAR CLIENTII INREGISTRATI POT ADAUGA RECENZII)