Stomacalm 30 capsule - Herbagetica - www.naturasanat.ro
search
  • Stomacalm 30 capsule - Herbagetica - www.naturasanat.ro

Stomacalm 30 capsule - Herbagetica

18,98 lei
Pret cu TVA inclus Livrare in 1-3 zile lucratoare , in functie de destinatie, cu DPD Curier
Calmant gastric, antiinflamator gastrointestinal, cicatrizant, sedativ usor, antibacterian usor, protector gastric.
Cantitate
Disponibil

account_circleTrimite unui prieten
Stomacalm 30 capsule - Herbagetica

Stomacalm 30 capsule - Herbagetica

Calmant gastric, antiinflamator gastrointestinal, cicatrizant, sedativ usor, antibacterian usor, protector gastric.

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

help_outlineIntrebati despre acest produs
Stomacalm 30 capsule - Herbagetica

Stomacalm 30 capsule - Herbagetica

Calmant gastric, antiinflamator gastrointestinal, cicatrizant, sedativ usor, antibacterian usor, protector gastric.

Accept politicile de confidentialitate neconditionat  

DORESC SA FIU SUNAT/A PENTRU PLASARE COMANDA
 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 14 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

PRODUS NOTIFICAT (APROBAT) DE INSTITULUL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE IBA, SERVICIUL NATIONAL PENTRU PLANTE MEDICINALE, AROMATICE SI PRODUSE ALE STUPULUI CU NR. AA 5316/2011
Extractul uscat este, la ora actuala, cea mai puternica forma de administrare a unei plante medicinale.
Ce este extractul uscat? Este pulberea fina, obtinuta din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit: atomizare. Aceasta pulbere, care este un produs complet natural, nu mai contine practic deloc apa sau alcool, nici celuloza si este asimilata aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat in principii active si mai puternic decat simpla pulbere de planta din punctul de vedere al proprietatilor farmacodinamice. In cazul produsului GASTROHERB, nu mai putin de trei extracte uscate intra in componenta sa, toate avand efecte de calmare a durerilor gastrice pe diverse cai.
Extractul de Lemn dulce este cunoscut drept unul din cele mai bune produse naturale pentru protectie gastrica, pentru reducerea inflamatiei la nivelul mocoasei stomacului si stimularea proceselor de regenerare la acest nivel, pentru normalizarea secretiei de sucuri gastrice. 
Chitosanul are un puternic efect alcalinizant, fiind de un real ajutor timpul crizelor de gastrita. De asemenea, stimuleaza regenerarea mucoasei gastrice si a peretilor stomacului afectati de secretiile acide.
Extractul de Passiflora vine in completarea calmantelor gastrice cu reducerea excitabilitatii psihice, a starilor de anxietate sau iritabilitate, care – este stiut – declanseaza si intretin crizele de gastrita.
Extractul de Sunatoare are un puternic efect antidepresiv, calmant si de stabilizare emotionala. In plus, actioneaza ca si cicatrizant si antiinflamator asupra epiteliilor, inclusiv asupra mucoasei gastrice.
ACTIUNI:
- calmant gastric
- antiinflamator gastrointestinal
- cicatrizant
- sedativ usor
- antibacterian usor
- protector gastric.
INDICATII (in baza studiilor stiintifice acceptate international):
SE UTILIZEAZA CA ADJUVANT IN :
-  gastrita hiperacida
-  ulcer gastric si duodenal
-  arsuri gastrice (pirozis)
-  regurgitatii acide
-  colita de fermentatie
COMPOZITIE: extract hidroalcoolic uscat din radacina de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) cu 12% glicirizina 62,5 mg, pulbere din radacina de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) 31,25 mg, pulbere din frunze de zmeur (Rubus idaeus) 31,25 mg, pulbere din flori de tei (Tilia platyphyllus) 31,25 mg, pulbere din radacina de obligeana (Acorus calamus) 31,25 mg, pulbere de chitosan HD (Chitina diacetilata) 31,25 mg, extract hidroalcoolic uscat 10:1 din parti aeriene de passiflora (Passiflora incarnata)15,625 mg, extract hidroalcoolic uscat (maltodextrina) din parti aeriene de sunatoare (Hypericum perforatum) cu 0,3% hipericina 15,625 mg, capsula tare de gelatina.
ADMNISTRARE: De regula, se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi. 
Persoanele care au variatii mari ale glicemiei, vor lua cate 1 capsula, la 4-6 ore pe timpul zilei, iar inainte de culcare vor lua alte doua capsule. 
O cura cu acest produs dureaza 30-60 de zile, dupa care se face o pauza de 14-21 zile, dupa care administrarea se poate relua. 
PRECAUTII SI CONTRAINICATII:
Supradozarea (mai mult de 16 capsule administrate zilnic) poate produce toxicitate hepatica. Prin repetarea supradozarii se pot produce: hipertensiune, edeme si tulburari. Produsul nu se consuma in cure mai lungi de 42 de zile, urmate de 21 de zile pauza. Contraindicat in perioada sarcinii, in cazul bolilor in care este contraindicat aportul de extrogeni, ciroza hepatica decompensata, hipokalemie. Nu se administreaza in timpul tratamentului cu contraceptive
PREZENTARE PRODUS: flacon cu 30 capsule Stomacalm
6425262002380

REVIEWS (0) (DOAR CLIENTII INREGISTRATI POT ADAUGA RECENZII)