Mumio Rasina Muntilor 60 tablete - RACO / Radu & Sons - www.naturasanat.ro
search
  • Mumio Rasina Muntilor 60 tablete - RACO / Radu & Sons - www.naturasanat.ro

Mumio Rasina Muntilor 60 tablete - RACO / Radu & Sons

36,92 lei
Pret cu TVA inclus Livrare in 1-3 zile lucratoare , in functie de destinatie, cu DPD Curier
Complex de substante organice naturale, active biologic, micro si macro elemente: cupru, fier, zinc, cobalt, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, iod, aluminiu, cadmiu, crom, bismut, nichel, titan, molibden, vanadiu, siliciu, sodiu, bor, beriliu, derivati de oxycumarin amino-acizi fenilacetici, acizi benzoici, steroizi vegetali, fosfatide, albumine, rezine, aminoacizi, acizi organici.
Cantitate
Disponibil

account_circleTrimite unui prieten
Mumio Rasina Muntilor 60 tablete - RACO / Radu & Sons

Mumio Rasina Muntilor 60 tablete - RACO / Radu & Sons

Complex de substante organice naturale, active biologic, micro si macro elemente: cupru, fier, zinc, cobalt, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, iod, aluminiu, cadmiu, crom, bismut, nichel, titan, molibden, vanadiu, siliciu, sodiu, bor, beriliu, derivati de oxycumarin amino-acizi fenilacetici, acizi benzoici, steroizi vegetali, fosfatide, albumine, rezine, aminoacizi, acizi organici.

Accept Termenii si conditiile de utilizare  

help_outlineIntrebati despre acest produs
Mumio Rasina Muntilor 60 tablete - RACO / Radu & Sons

Mumio Rasina Muntilor 60 tablete - RACO / Radu & Sons

Complex de substante organice naturale, active biologic, micro si macro elemente: cupru, fier, zinc, cobalt, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, iod, aluminiu, cadmiu, crom, bismut, nichel, titan, molibden, vanadiu, siliciu, sodiu, bor, beriliu, derivati de oxycumarin amino-acizi fenilacetici, acizi benzoici, steroizi vegetali, fosfatide, albumine, rezine, aminoacizi, acizi organici.

Accept politicile de confidentialitate neconditionat  

DORESC SA FIU SUNAT/A PENTRU PLASARE COMANDA
 

Expediere in siguranta

 

Livrare sigura

 

Returnare in 14 zile (produsul nedeteriorat si sigilat)

PRODUS AVIZAT DE MINISTERUL SANATATII CU NR.5849/2004 SI NOTIFICAT (APROBAT) DE INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE SUB NR.1823/2008
MUMIO – Asphaltum (denumirea botanica) este cunoscut sub numele de: balsam , suc de stanca, cunoscut din cele mai vechi timpuri. Se gaseste in stanci greu accesibile pentru oameni, in pesteri sub forma de concretiune, concentrari de turturi.  Asphaltum curatat si demineralizat este de culoare cafeniu inchis, o masa lipicioasa si vascoasa care se inmoaie la caldura mainilor avand un miros specific de smoala si un gust amar la dizolvarea in apa. Acest produs se gaseste in muntii Himalaya, podisul Pamir si imprejurimi.
Cercetarile asupra Asphaltum continua in cadrul Institutului Chimico-Farmaceutic din Leningrad in cadrul catedrei farmacologie si tehnologia farmaceutica precum si la institutele similare din Moscova,Taskent si Dusanbe, India, China, Japonia, SUA. In India acest produs a fost folosit de mii de ani si este numit in Ayurveda ca panaceu.
Acidul Fulvic este cel mai puternic factor chelator cunoscut in natura, ceea ce face ca nutrientii sa fie usor de absorbit. Acidul Fulvic este molecula organica esentiala care asigura absortia optima si accelerata a nutrientilor la nivel celular. In plante Acidul Fulvic stimuleaza metabolismul, asigura respiratia, creste activitatea enzimelor multiple, sprijina sinteza clorofilei, toleranta la seceta, echilibrarea PH-ului solului, detoxifica poluanti cum ar fi pesticidele si erbicidele.
ACTIUNE:
- este un puternic factor chelator (leaga si conduce mineralele in organism acolo unde este nevoie)
- regleaza PH-ul sanguin (alcalinizeaza organismul) si oxigeneaza celulele
- ionizeaza lichidele celulare si sangele, avand un ORP (potential de oxido-reducere) de – 400 mV/tableta minim
- este un tonic general
- influenteaza pozitiv procesele metabolice din organism
- inlatura oboseala , avand o actiune tonica generala
COMPOZITIE: minim 15% Acid Fulvic (30mg/tableta)
85% Mumio (170mg/tableta) Asphaltum (denumirea botanica) contine un complex de substante organice naturale, active biologic (derivati de oxycumarin amino-acizi fenilacetici, acizi benzoici, steroizi vegetali, fosfatide, albumine, rezine, acizi humici si zoomelanonici, aminoacizi (glicina, serina, alanina, lizina, arginina, leucina, tirozina, fenilalanina, acid glutamic, acid aspartic, metionina, valina), acizi organici (adipic, succinic, citric, oxalic), vitamine (P,B1, B6, B12), micro si macro elemente (cupru, fier, zinc, cobalt, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, iod, aluminiu, cadmiu, crom, bismut, nichel, titan, molibden, vanadiu, siliciu, sodiu, bor, beriliu si altele, toate in forma organica, chelata de catre Acidul Fulvic).
Acest produs nu contine conservanti, stabilizatori sau alte adaosuri de aceea forma tabletelor nu este identica si cateodata necesita un efort mai mare pentru a fi scoase din alveola blisterului.
CONTRAINDICATII: Nu se recomanda a fi folosita de copii pana la 12 ani , femei gravide si care alapteaza , in cazul maladiei nefrolitiazice . In perioada utilizarii alcoolul este total contraindicat !
APLICARE: Se ingurgiteaza dizolvat in sucuri, apa, miere, ceai, lapte datorita solubilitatii sporite .
DOZARE: Cantitatea necesara de FULVICIN pentru o administrare  in functie de greutate, astfel:
Pana la 70kg: cate 1 tableta dimineata pe stomacul gol si seara inainte de culcare;
Intre 70 si 80 kg: cate 1 tableta dimineata pe stomacul gol si 2 seara inainte de culcare;
Intre 80 si 90 kg: cate 2 tablete dimineata pe stomacul gol si 2 seara inainte de culcare;
Peste 90 kg: cate 2 tablete dimineata pe stomacul gol si 3 seara inainte de culcare .
A se dizolva in apa (neclorinata), lapte, ceai astfel: 1 tableta in 2 linguri de lichid, se lasa 5 minute dupa care se agita si se consuma.
ATENTIE ! Marirea cantitatii administrate nu amplifica efectele pozitive !
PREZENTARE PRODUS: cutie cu 60 tablete (2 blistere cu cate 30 tablete fiecare) MUMIO RASINA MUNTILOR
 
Asphaltum (denumirea stiințifica se numeste Shilajid sau Shilajit in Tibet si regiunea himalaiana.Aceasta rasina se recolteaza din crevasele stancilor sau pesteri de la mari altitudini. Se prezinta ca o forma de minerale care se scurge din fisurile stancilor pe vreme calda. De fapt este materia plantelor descompusa in roci in secole sau milenii. Materialul biologic al plantelor este extrudat de catre roci sub presiunea geotermala. Asphaltum este recoltat ca atare pentru o purificare ulterioara. Principiul activ,cel mai important al Asphaltum ,este acidul fulvic. Asphaltum este medicamentul cel mai important al medicinei ayurvedice si al tratamentelor medicinale populare din zona. Materia prima este ca o substanta bituminoasa in care se afla materie vegetala capturata intro matrice gumata de culoare bruna. Gustul este amar. Asphaltum a fost folosit timp de mii de ani pentru foarte multe probleme de sanatate. Asphaltum este nominalizat ca agent de vindecare important in textele antice sanscrite si este utilizat si astazi in practicile medicale ayurvedice.
Se spune ca Asphaltum a fost descoperit de catre localnicii din Himalaya prin observarea migratiei catre munte in lunile calde de vara a maimutelor mari albe. Localnicii au observat ca aceste maimute mestecau o substanta semi-moale care se scurgea din straturile de roca. Localnicii au atribuit forta deosebita, longevitatea si inteligenta maimutelor acestei substante.Localnicii au inceput sa consume ei insisi aceasta substanta si au raportat un spectru larg de imbunatatiri in domeniul sanatatii. Parea sa le dea mai multa energie,problemele digestive s-au ameliorat,activitatea sexuala s-a imbunatatit,memoria si procesele cognitive s-au marit,problemele legate de diabet si alergii s-au redus,calitatea si cantitatea vietii au crescut si parea sa se vindece toate bolile. Aceasta crestere de energie, performantei sexuale si fortei spirituale erau in opozitie cu stresul si anxietatea care le "uscau". Utilizarea Asphaltum era o reinoire a vitalitatii. Shilajit in sanscrita inseamna "cuceritorul muntilor si distrugatorul de slabiciune". In mod traditional este considerat un panacea si un tonic puternic pentru rinichi,creste energia bazala responsabila de puterea sexuala si spirituala,aceeasi energie care este secatuita se stres si anxietate.
"Este greu pentru orice boala curabila sa nu poata fi controlata sau vindecata cu Shilajit."-Faimosul Indian Vaid Charak (secol 1 AD).
Shilajit este utilizat de catre sistemele indigene de medicina din India, Hakim si Vaid si vindecatorii traditionali intr-o mare varietate de boli: boli urito-genitale, diabet, bronsita cronica, astm, calculi biliari, icter, plagi sangerande, epilepsie, splina sau ficat marit,dispepsie fermentative, tulburari digestive, viermi si alti paraziti, calculi renali, debilitate nervoasa, neurastenie sexuala, isterie, anemie si in fracturi osoase.
Textele sfinte antice sanscrite de peste 3000 de ani fac referire la o substanta misterioasa numita shilajit pe care o descriu ca "distrugator de slabiciune".Textele enumera beneficiile deosebite asupra sanatatii fizice si spirituale si schimbarile positive pe care shilajit le-a adus in viata celor care au folosit-o. Aceasta substanta sacra a fost prescrisa timp de mii de ani pentru multe probleme de sanatate si a devenit un instrument puternic in medicina ayurvedica. Exista unele indicii ca shilajit a fost substanta secreta a alchimistilor orientali.
Cu aproximativ 200 de milioane de ani in urma India era o insula mare in largul coastei Australiei,separate de continental euroasiatic de Marea Thetys. India a inaintat spre nord cu aproximativ 9 metri pe secol. Acest lucru duce la disparitia Marii Thetys cand,in urma cu 40-50 de milioane de ani,placa Indiei s-a ciocnit de continental Asiatic. Aceasta a condus la ridicarea fundului Marii Thetys si ridicarea placii continentale formandu-se Muntii Himalaya. Acestia continua si acum sa se inalte cu mai mult de un centimetru pe an. In timpul acestei tranzitii,mineralele bogate si solul fertil de pe fundul marii au iesit la suprafata si au dat nastere unei jungle dese si luxiriante. Dar acest sol a fost in continuare supus miscarii de concretiune si ascensiune ce a condus la formarea muntilor iar in acest moment o multime de plante si sol fertile au fost prinse intre straturile de roci si au ramas conservate mii si mii de ani. Aceste plante nu au fost expuse la factori poluanti,pesticide sau ingrasaminte chimice. Ele s-au transformat in humus si intro masa bogata din punct de vedere organic. Datorita activitatii microbiene si presiunii extraordinare exercitate de greutatea muntilor, acest strat s-a transformat intro masa vascoasa ,bogata in minerale. Stratul prins in capcana, expus iarna la temperature de congelare, vara la soarele firbinte si eroziunii produsa de ploile musonice, s-a transformat in Shilajit (Asphaltum (denumirea stiintifica)). Shilajit are o miscare de flux printre fisurile stancilor in timpul verii cand temperatura devine sufficient de mare si Asphaltum devine sufficient de fluid. Bastinasii urca pe munte,se catara pe stanci inalte pentru a colecta acest Shilajit.
Acest produs ecologic este format dintro mare varietate de minerale si substante organice. Cu milioane de ani inainte de a se forma Muntii Himalaya a inflorit o vasta gradina fertila intro vale luxurianta. Din cauza circulatia placilor continentale acea gradina virgina a fost prinsa si conservata iar acea vale a devenit cel mai inalt munte din lume. Astazi,milioane de ani mai tarziu, conditiile extreme de inghet si dezghet, ploile musonice au crapat rocile,expunand pretiosul Shilajit. Datorita acestor lucruri acest produs nu a fost niciodata expus la orice tip de ingrasaminte, pesticide, ierbicide sau poluare. Localnicii nepalezi colecteaza acest produs si transporta acest dar al naturii jos unde, printr-un proces alchimic, il transforma intr-un extract de calitate.
Ce este acidul fulvic?
Acidul fulvic este o substanta naturala complexa care a aparut pe Terra acum 65 milioane de ani. In perioada Cretacicului (perioada dinozaurilor) cat si anterior aceasta substanta nu se gasea pe Terra, dovada fiind lipsa acesteia sub stratul KT (cretacic s tertiar), acel strat negru, care apare in toata lumea si care reprezinta incendierea Terrei in urma impactului catastrofal cu giga-meteoritul care a dus la extinctia dinozaurilor. Desi nu toate speciile de dinozauri au disparut in urma acelui impact iar din cateva specii de mamifere descoperite pana acum avem o varietate extraordinara in zilele noastre, se pune intrebarea ce anume a facut posibil aceasta uriasa transformare intrun timp foarte scurt? Se stie cu siguranta ca dinozaurii supravietuitori s-au transformat in pasari iar cele cateva specii de mamifere au produs o varietate exceptionala, atat carnivore, ierbivore cat si omnivore. Desi nu se face corelatie intre impact si aparitia pe Terra a acidului fulvic si respectiv a marii transformari sus mentionate, nu putem sa acceptam doar ca pe un fapt aleatoriu, in stiinta existand doar cauzalitatea (cauza s efect). Presupun asadar ca acidul fulvic este un rezultat al impactului giga-meteoritului cu Terra, altfel coincidenta ar fi una de domeniul SF (vezi adeptii transformarii Terrei de catre extraterestri).
Acidul fulvic este o substanta care se gasea in aproape toate zonele globului, in humus, fiind utilizat ca un remediu popular de milenii. Doar in ultimii ani au fost facute cercetari serioase asupra acestei substante din sol. Aceasta parte a humusului din sol joaca un rol important in organismele vii. Metodele moderne de agricultura, prin ierbicidare, pesticidare si ingrasaminte chimice artficiale, au distrus acest element din sol si nu a fost niciodata inlocuit. In ziua de azi solurile noastre agricole sunt sarace in aceasta substanta si ca urmare nici plantele nici animalele si nici omul nu au in dieta lor cantitatea necesara de acid fulvic. Cercetarile stiintifice au aratat ca un sol cu un procentaj sub 2% de acizi humici-fulvici nu poate furniza necesarul de acid fulvic fiintelor vii. Acidul fulvic este o substanta absolut nontoxica care exista in tot ce e viu, plante sau animale. Ea este preznta in mod natural in lantul trofic plante-animale-om si joaca un rol unic in transformarea substantelor anorganice in nutrienti transferand mineralele si alte substante vitale din sol catre organismele vii. Aceasta substanta capteaza carbonul transformandu-l in cel mai mare depozit aflat pe Terra, nonpoluant, perfect adaptabil pentru a sustine viata pe Terra. Oamenii de stiinta au demonstrat ca aceasta substanta este nontoxica atat pentru sange, sistemul cardio-vascular, sistemul endocrin, cat si altor sisteme vitale, din contra, este esential pentru mentinerea sanatatii. Acidul fulvic nu are proprietati embrio-toxice, nivelul de toxicitate cu LD s 50 test este undeva la 0,536 g / kg corp iar testele de toxicitate repetate de catre Laub BioChem indica un nivel absolut sigur chiar peste 50 mg / kg corp.
Acidul fulvic este un lant scurt de molecule cu o greutate moleculara joasa, maro-galben si este solubil atat in solutii alcaline cat si acide. Aceasta parte a solului este responsabila pentru chelatarea metalelor, mineralelor si transferul lor catre organismele vii. Acidul fulvic este unic in capacitatea sa de chelatare si capturare a mineralelor esentiale vietii si transferul lor cu sarcina electrica necesara pentru a fi furnizate organismelor. Metalele toxice sunt deasemenea chelatate dar sunt neutralizate electric astfel ca acidul fulvic are capacitatea de a neutraliza metalele grele din sol si sa nu intre in organismele vii dar totodata sa lege metalele grele din organismul viu si sa le elimine. Acidul fulvic are deasemenea capacitatea de a ceda electroni liberi in organismele vii avand un ORP (potential de oxido-reducere) incomparabil cu substantele antioxidante (o pastila de 0,2 g are un ORP de 400-500 meV).
Cantitatea de extract pentru un ciclu de tratament: 0,2-0,4-0,5g in functie de greutatea corpului: pana la 70kg- 0,2g; pana la 80kg- 0,3g; pana la 90kg- 0,4g. Se dizolva de obicei in lapte in proportie de 1:20 (se poate si in apa la 2-3 linguri de masa) si se adauga miere dupa gust. Se poate alterna dizolvarea extractului in alte lichide (suc de struguri, de castraveti, de afine, cu verdeata- patrunjel, chimen, cu galbenus de ou, etc). Cantitatea necesara obligatorie pentru un ciclu de tratament de este 0,2-0,9g, in functie de greutatea corpului.
In perioada tratarii bolilor intestinale si ale organelor sistemului digestiv trebuie urmarita cu atentie dieta alimentara si moderatia in ceea ce priveste hrana. Alcoolul in timpul acestei perioade este contraindicat.

REVIEWS (1) (DOAR CLIENTII INREGISTRATI POT ADAUGA RECENZII)

Rated 1.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Probleme la scoaterea produsului din blister!

Intimpin greutate la scoaterea produsului din blister ! poate i-mi dati o solutie ! Nu am mai intilnit asa ceva sa nu poti scoate produsului din blister !

Was this comment useful to you? Yes No
Reply from www.naturasanat.ro:
Recomandam sa tineti produsul (blisterul) la loc rece. Fiind o rasina naturala este vascoasa de aceea pentru a fi mai tare trebuie tinuta la rece. Puteti de asemena sa dizolvati rasina din blister (bineinteles daca puteti sa administrati apoi produsul sub forma lichida, gustul este cam "greu")